Ekspresidendiproua Evelin Ilves paneb oma kleidid müüki! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Erakogu

​End looduslapseks nimetav ekspresidendiproua Evelin Ilves on otsustanud, et nii palju linnakleite ta enam ei vaja. «Praegu on koolide lõpetamised, suvel palju pulmi ja pidulikke üritusi – las kleidid säravad teiste seljas,» selgitab Evelin, kes korraldab reedel avaliku kleidimüügi. 

Millised kleidid ja mis hinnaga müüki tulevad? «Mul on kleite müüki tulemas seinast seina – nii kaubandusest soetatud kauneid kui Eesti disainerite loodud ilu,» ütleb Evelin ja toob disaineritena välja Arne Niitu, Ülle Pohjanheimot, Karolin Kuusikut, Piret Ilvest, Liina Steini, Merike Päärot ja paljusid teisi. Kusjuures rõivaid leidub igas suuruses. «Olen ju olnud mõõdus 36–42, seega igaühele midagi,» lubab Evelin ja lisab, et ka hindu on kõiksuguseid. «Leidub väga soodsaid pakkumisi, aga samuti hinnalisemaid ning kõike, mis sinna vahele jääb,» lubab oma kleidid müüki panev Evelin. Samuti on lubanud Evelin müüki paisata portsu oma kingi.

Üritus toimub Tallinnas, aadressil Süda 8 kell 12–19. Paduromantikutele leidub kuhjaga pitsi ja satsi disainer Kaja Kuristiku stangelt.

Evelin Ilvese kleidid
Evelin Ilvese kleidid Foto: Riina Põhjala
Evelin Ilvese kleidid
Evelin Ilvese kleidid Foto: Riina Põhjala
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles