Kirsti Timmer: kaartide lugemine on mul veres

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tuntud tele- ja raadiosaatejuht Kirsti Timmer on ka kaartidega ennustaja, tema sõnul on see oskus ta suguvõsa naistel juba mitu põlvkonda ning see on ka temal veres.

Elu24 uuris Timmerilt, kes on ta kliendid ja millist abi temalt oodatakse.   

Kirsti Timmer / MIHKEL MARIPUU/PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix
Kirsti Timmer / MIHKEL MARIPUU/PM/SCANPIX BALTICS/Scanpix Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kui kaua oled juba kaartide ja ennustamisega tegelenud? Mis sind selle juurde viis? Milliste kaartidega ennustad, kas taro või mõnda teist liiki kaartidega?

«Ma lugesin kaarte juba lapsena, algklassides, see oli kuidagi loomulik mu jaoks, päritud anne. Maarohtude kokkusegamine, teatud kummalised oskused, mõndade olukordade lahendamised  ja tuleviku vaatamine on meil suguvõsas naistel põlvest-põlve oskus. Seega, mind viisid kaartide juurde geenid ja veri. Minu jaoks oli see nii loomulik oskus, ma pole sellest väga palju kõva häälega rääkinud, pole vajadust olnud, aga mu sõbrad-tuttavad ja mõned sõprade tuttavad on ikka alati abi saanud, kui on küsinud». 

«Tarod minuga ei räägi. Mul on täiesti tavalised ülekullatud kaardid, need kinkis mulle kunagi mu hea sõber Rolf ja nüüd kinkis hea sõbranna Marilyn Kerro enda disainitud ja loodud imelised kaardid, neid lugesin esimesest hetkest nagu üht põnevat juturaamatut. Kaarte ei tohi  ega saa panna õpetuse järgi, siis ei räägi nad midagi. Kaartide lugemist ei saagi õppida-need kas räägivad sinuga või ei. Ja kui ei räägi, siis ei tohi neid ka näppida. Sellel on omad tagajärjed. Nii on,» selgitas Timmer. 

Kes tunnevad kaartidega ennustamise vastu huvi? Kas huviliste seas on ka mehi? Kuulsusi?

«Huvi tunnevad need, kellel on vaja just sel hetkel nõu või abi, et õigeid valikuid teha või mõnd olukorda mõista. On nad siis mehed või naised, kuulsused või mitte. Need on inimesed, kelle soovile ma sisetunde ajel vastu tulen. Päris igale soovijale ma kaarte ei loe,» teatas tuntud eestlanna.  

Millised ennustused on täpsed olnud? Kas nüüdsel ajal, mil maailmas on ebakindlus suurenenud, pöörduvad inimesed sagedamini ennustajate poole? Millist sõnumit ennustajalt enim oodatakse?

«Ma ei räägi inimesele seda, mida ta kuulda tahab. Kui kaart räägib, siis ta ei valeta. Siis on täpne. Kui vastust saada ei tohi, siis nii ka ütlen. Kõike ei ole tarvis ette teada ja vahel annavad kaardid valikud, talitada tuleb ikka südant või mõistust (kuidas keegi) kuulates,» selgitas kaardipanija.

Kas tunnetad ka inimeste energiavälja ja suudad sellest midagi välja lugeda?

«Tunnetan ja mitte ainult seda...  Aga kõigest ei pea alati rääkima. Kellel seda teada vaja, küll saab teada...,» jäi Timmer salapäraseks.

Ennustamise kaardid
Ennustamise kaardid Foto: Panther Media/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles