Osta ära! Ellen Degeneresis Santa Barbara luksuslik häärber müügis 41 miljoni euroga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen Degeneres ja Portia de Rossi
Ellen Degeneres ja Portia de Rossi Foto: John Shearer/AP

Ameerika telesaatejuht ja koomik, Ellen DeGeneres müüb enda kauni kaaslanna, Portia de Rossiga Santa Barbaras asuvat luksuslikku häärberit.

Ellen DeGenereses, kes aastaid on naerutanud inimesi endanimelise telesaatega, on müüki pannud Santa Barbara imelise kodu.

Tegemist on 900 ruutmeetrise majaga, mis asub kuue hektari peal. Märkimisväärne on detail, et majas on 6 magamistuba ja 9 kaminat! Ellen DeGeneresi ja tema näitlejannast kaasa Portia de Rossi häärber asub hingematvalt kaunil alal – ümbritsetud mägede ja oliivisaludega. Luksusliku häärberiga käib kaasas ka külalistemaja ja tenniseväljakud. Ühes korralikus Santa Barbara kodus ei puudu ka bassein.

Ellen on rääkinud 1930. aastatel ehitatud hoone kohta järgnevat: «See maja suudab mind alati üllatada, näidates iga päev enda erinevat külge. See ei ole sugugi ülivõrdes perfektne ja korras. See on kodu, mis on luksuslik ja mugav üheaegselt.» 

«Ümbritsetud oliivipuudest tundub, nagu maja oleks välja ehitatud loodusest» õhkab telesaatejuht. Ellen on enda erinevate kinnisvara objektidega «mässanud» ligi 25 aastat, müües, ostes, renoveerides hooneid, mis asuvad Californias, vahendab Hello Magazine. Elleni ja Portia Santa Barbara kodu maksab ligi 41 miljonit eurot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles