Magus poistebänd Boyzone on tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boyzone.
Boyzone. Foto: SCANPIX

Hea uudis neile, kelle toa seinu kaunistasid 90-ndatel kuumade kuttide postrid mõnest palavalt armastatud poistebändist. Nimelt on kunagine Iiri poistebänd Boyzone otsustanud minna kontsertttuurile, et tähistada bändi 25 juubelit!

Boyzone loodi 1993. aastal Louis Walshi poolt. Bändi põhiliikmed olid Keith Duffy, Stephen Gately, Mikey Graham, Ronan Keating ja Shane Lynch. Boyzone tegutses aastani 1999 ning tegi comeback´i aastal 2007. Selle aja sisse on jäänud nii tõusud kui langused - Ronan Keating alustas julgelt enda soolokarjääri aastal 2001. Boyzone´i sära varjutas bändi põhiliikme, Stephen Gately surm 2008. aastal. 

Populaarne Iiri poistebänd «tulistas» julgelt Suurbritannia muusikaedetabeleid. Kogu tegutsemisaja jooksul on Boyzone müünud kokku ligi 2 miljonit plaati! 

Hiljuti avaldas bänd Instagrami kontol teate, et on alustanud Boyzone 25 juubelituuri planeerimist. Algselt järgmisesse aastasse kavandatud kontsertsari saab alguse juba selle suve lõpus. Bänd kavatseb kontserte hetkel anda siiski Suurbritannia pinnal, vahendab Daily Mail.


Siin väike meenutus Boyzone´i ühest tuntumast ballaadist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles