Risto Kask: «Et läbi lüüa, pole vaja ainult ilusat keha!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Kask
Risto Kask Foto: Erakogu
Manhunti valimised on jälle ukse ees. Buduaar püüdis kinni eelmise aasta võitja Risto Kase ning usutles teda ilu-ja võiduteemadel.

«Esimene ja kõige olulisem asi minu jaoks on see, et olen leidnud väga palju sõpru Eestist ja välismaalt, kellega ma muidu tõenäoliselt kokku puutunud ei oleks,» pajatab Risto võiduga kaasnenud positiivsetest elamustest.

«Samas olen ma kogenud ka palju silmakirjalikkust ja kadedust, mis on mind kriitika suhtes immuunsemaks muutnud,» lisab Risto.

Seksika Manhunti arvates on väga tähtsal kohal ka tema panus võistlusmaratoni läbiviimisel. Alustades sponsorite leidmise ja lõpetades vajalike riietega.

«Ütleme nii, et Manhunt International võistlusel läbilöömiseks on vaja rohkem, kui ainult head välimust ning see kogemuste ja emotsioonide pagas, millega saabusin tagasi Koreast, on väärtus omaette,» on Risto uhke.

Tänapäeval on ikka nii, et suurtele iludusvõistlustele meelitab väärtuslik auhinnafond ja palju kuulsust.

«Eks mind tõmbas nagu ka paljusid teisi võiduiha ja välja lubatud auhinnad. Vaevalt, et keegi tänapäeval lihtsalt enda näitamise eesmärgil kuskil võistlusel osaleks.»

«Võiduiha rahuldamisega sain hakkama suurepäraselt ja kusjuures suure edumaaga konkurentide ees. Kuid ülejäänud pakett oli selline, nagu ta oli, poolik.»

«Osalemise kooskõlastasin ma lähedaste inimestega perekonnaringis, sest ilma nende toetuseta ei oleks võistlust minu jaoks olnud.»

Manhunti Eesti osavõistlus on mõneti erinev rahvusvahelisest võistlusest ja erinevad on ka nõudmised kandidaatidele. Hindamismeetodid erinevad drastiliselt muude iludusvõistluste omadest.

Risto sõnul tulevad võistlusel eelkõige kasuks kehalised eelistused, stiilitunne ja lavaline liikumine. Neist vähemalt kahte arvestatakse tema sõnul ka Eesti osavõistlusel.

«Julgus, pealehakkamine, külm närv ja särav naeratus peaks igal osavõtjal olemas olema. Ja isegi kui ei ole, siis pärast võistlust kindlasti on,» lisab šokolaadimees.

«Kokkuvõtteks soovin öelda seda, et mitte keegi ei tee meie eest midagi ära ja kui sa ennast ise läbi ei suru, siis jääd sa tagaplaanile!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles