Hertsoginna Camilla: esimesed aastad Charlesiga olid kohutavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Charles ja Camilla Parker Bowles abiellusid 2005. aasta 9. aprillil
Prints Charles ja Camilla Parker Bowles abiellusid 2005. aasta 9. aprillil Foto: SCANPIX

Prints Charlesi abikaasa hertsoginna Camilla rääkis Daily Mailile, kui raske tal 12 aastat tagasi kuninglikku perekonda sisse elada oli.

Kuna Camilla ning Charlesi vahel oli viimase abielu ajal afäär, oli press Camilla tegemistest hetkel, mil nad Charlesiga ametlikult avalikkuse ette tulid, eriti huvitatud. Naine pidas seetõttu targaks kooselu esimestel aastatel kaamerasilmade eest eemale hoida ning veetis suurema osa ajast kodus, kas lugedes või maalides. Talle olid toeks tema lapsed ning sõbrad, kes teda tihti külastasid.

Briti troonipärija prints Charles ja ta abikaasa Camilla viibivad USAs nädala. / AFP/Scanpix
Briti troonipärija prints Charles ja ta abikaasa Camilla viibivad USAs nädala. / AFP/Scanpix Foto: AFP/SCANPIX

«See aeg oli minu jaoks kohutav ning midagi sellist ei soovi ma ka oma vaenlasele,» ütles Camilla, kes toona tohutu närvipinge all kannatas ning pea kunagi kodust ei lahkunud. Ta sõnas, et teinekord oli raske hommikuti ärgata ning eluga edasi minna, kuid midagi muud ei jäänud üle: «Sellised me, britid, oleme!» Raskustega oskab Camilla enda sõnul toime tulla tänu oma vanematele: «Mul on olnud alati väga toetav perekond ning väga ilus lapsepõlv.» Täna täidab Camilla aga kõiki kohustusi, mis tal kuningliku pere liikmena on. See tähendab pidevat esindusrolli täitmist ning tihedat reisimist. 

Prints Charles ja printsess Diana 1981. aastal. / AP/SCANPIX
Prints Charles ja printsess Diana 1981. aastal. / AP/SCANPIX Foto: AP/Scanpix

Prints Charlesi ja Camilla Parkeri armusuhe sai alguse enne printsi abielu printsess Dianaga ning jäi kestma ka abielu ajal. Charles ning Diana lahutasid 1996. aastal ning 1999. aastal tulid Charles ning Camilla oma suhtega avalikkuse ette. 2005. aastal paar abiellus ning Camillast sai ametlikult kuningliku perekonna liige. 19. juunil peab naine oma 70. sünnipäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles