Kas see on vihje: Ronaldo tüdruksõber on lapseootel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugal's soccer player Cristiano Ronaldo, right, his girlfriend Georgina Rodriguez, left, and his son Ronaldo jr., center, arrive on the green carpet prior during the The Best FIFA Football Awards 2016 ceremony held at the Swiss TV studio in Zurich, Switzerland, Monday, Jan. 9, 2017. (Walter Bieri/Keystone via AP)
Portugal's soccer player Cristiano Ronaldo, right, his girlfriend Georgina Rodriguez, left, and his son Ronaldo jr., center, arrive on the green carpet prior during the The Best FIFA Football Awards 2016 ceremony held at the Swiss TV studio in Zurich, Switzerland, Monday, Jan. 9, 2017. (Walter Bieri/Keystone via AP) Foto: Walter Bieri/AP

Cristiano Ronaldo on enda Instagrami kontole postitanud pildi, millelt võib peale tema ja ta tüdruksõbra Georgina Rodrigueze vahel õitsva armastuse ka nii mõndagi muud välja lugeda.

Ronaldo, tagasihoidliku mehena, ei ole pildi pealkirjaks lisanud muud kui ühe südamekese. Kui pöörata tähelepanu aga jalgpalluri ja tema tüdruksõbra käte asendile, siis tundub, et käekesed on nimme ühte konkreetsesse kohta, väga konkreetsel moel asetatud.

Kas tegemist on varjatud vihjega? Mida teie arvate?

❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles