Kuula, kuidas seksikas Rita Ora nurrub enda uues singlis «Your Song»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK - AUGUST 28: Rita Ora arrives at the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Ben Hider/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field ***
NEW YORK - AUGUST 28: Rita Ora arrives at the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by Ben Hider/PictureGroup) *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA

26-aastane Inglise lauljanna Rita Ora avaldas täna  26. mail, Atlantic Recordsi alt uue seksika singli «Your Song».

«Your Song» valmis koostöös Ed Sheerani ja Steve Maciga. «Your Song» on täiuslik  pop romanss, mis mõjub tugevalt ja jõuab sügavale. «Your Song» on kõik, mida ma tahtsin väljendada - see on positiivsust ja mõnusat olemist täis laul, rääkides uutest võimalustest ja nende täitumisest. See on koht kus ma oma elus praegu olen,» selgitab Rita. «Mulle meeldis Edi ja Stevega koostööd teha. Uskumatult mõnus oli see idee ellu viia meie aja andekamate laulukirjutajatega. Ed ja mina oleme teismelisest peale sõbrad olnud ja on lahe, et sain temaga sellel singlil koostööd teha ning meil oli suurepärane loominguline klapp.»

«Your Song» on esimene singel Rita Ora aasta lõpul ilmuvalt albumilt. Uus lugu näitab Rita vokaali küpsust ja progresseeruvat sügavust. «Tahtsin, et inimesed tõeliselt kuuleksid mu häält,» kommenteerib Rita. «Esimese albumi salvestasin 19. aastaselt. Sellega alustasin kui olin 25. Vahepeal on minu jaoks palju muutunud nii personaalselt kui ametialaselt ning on aidanud mul artistina edasi areneda.»

Uus album on kauaoodatud järg tema edetabeleid vallutanud debüütalbumile «Ora», mis sisaldas number üks singleid: «Hot Right Now», «RIP» ja  «How We Do». «I Will Never Let You Down» oli UK number üks ja tema  «Black Widow» koostöö koos Iggy Azaleaga tõusis Ameeriak Ühendriikides kolmandale kohale.

Rita Ora / Scanpix
Rita Ora / Scanpix Foto: SCANPIX

Viimaste aastate jooksul on Rita karjäär ka väljaspool muusikat läinud tõusuteed.Ta on tõestanud end tipptunni staarina ekraanidel: treenerina BBC The Voice saates, kohtunikuna saatesThe X Factor ja saatejuhina VH1’i  America’s Next Top Model shows. Rita on osalenud Fifty Shades Of Grey triloogia filmis ja just lõpetas Wonderwell filmimise.Ta disainis 15 enim müünud kollektsiooni Adidasele, temast sai Rimmeli saadik ja disainer Tezenisele.

Lisaks muusika avaldmisele ei ole Rita ka esinemist lõpetanud. Ta on muljet avaldanud publikule maailma mainekamatel lavadel Vatikanist Glastonbury ja Valge Majani. 2015. aasta veebruaris esitas ta Dianne Warreni poolt kirjutatud loo «Grateful» 87. Academy Awards’il. «Ma ei jõua ära oodata, et uute lugudega tuurile minna, see on see, mille nimel ma élan. Esimesel võimalusel lähen kohe bändiga teele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles