Hooaeg on alanud: suvesangraid tervitasid möödujaid kümblustünnist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvehooaeg on ametlikult avatud, sest täna keskpäeval said huvilised näha ebatavalist nähtust Tallinna kesklinnas. «Suvesangarite» saatejuhid Kristjan Rabi ja Indrek Vaheoja tervitasid möödakäijaid kümblustünnist! Ja nad polnud isegi mitte ujumisriietes! 

Üritusel esinesid ka Queen Elisabeth ja SwaggaPonDem harukordse tantsuga dancehall, mida iga päev Eestis ei kohta. Samuti pakkus rohkelt põnevust publikule Richard Samarüütel, kes võlus rahvast mustkunstitrikkidega. Suvesangarid tantsisid, lõbutsesid ja pidutsesid üheskoos kümblustünnis ja kogu publikuga alustati ametlikult suvehooajaga! 

Alates esmaspäevast lähevad sangarid taas Eestimaale ringi rändama. Algav suvi saab olema õpetlikum kui kunagi varem. Kuidas suveks suureks jäänud püksid taas parajaks teha, koduaeda pink ehitada või köögis mitte nälga surra? Kuna endal võib mõistus otsa lõppeda, kutsutakse väärt õpetussõnu jagama kogenud eksperdid. Kontserttuurid, teatrietendused ja muu suvine meelelahutus tuleb sangarite vahendusel ka sel suvel koju kätte. 

«Suvesangarite vaatamine kosutab ja karastab inimest igakülgselt! Aju tööle pakuvad kosutavat puhkust sagedastivahelduvad ja ülevad looduspildid! Vaatamises on aktiivses tegevuses kogu organism. Tule vaatama!» lubavad sangarid televaatajatele lõbusat suve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles