Uus kuum ja skandaalne paar: Scott Disick ja Bella Thorne on üksteist leidnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Scott Disick ja Bella Thorne
Scott Disick ja Bella Thorne Foto: Erakogu

Eile nähti näitlejanna Bella Thorne'i ja tõsielustaari Scott Disickit saabumas samaaegselt Prantsuse linna Cannes'i. Veidikese aja pärast miilutses paar juba basseini ääres.

33-aastane Disick ja 19-aastane Thorne nautisid üksteise seltskonda renditud luksusvilla basseini ääres. Eriskummalist paari nähti esimest korda koos aega veetmas 15. mail Los Angeleses, kus värskelt armunud koos õhtust söömas käisid.

Scotti eks Kourtney Kardashian (38) ei jää oma eksile aga millegi poolest alla. Ka tema veedab Cannes'is puhkust oma uue noore kaaslase, modell Younes Bendjima (23), seltsis.

Enne noorukese näitlejanna Bellaga Cannes'i lendamist läksid liikvele kõlakad, et Disickil on oma laste ema Kourtney uue suhtega leppimisega raskusi. Mis oleks sellises olukorras veel parem kui eksnaisest täpselt poole noorem uus tüdruksõber?

Pilte üksteise seltskonda nautivast paarikesest näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles