Jõekalda kaotas hinge kinni hoidmises

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Jõekalda
Kristjan Jõekalda Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Tänases Kanal 2 saates «Eesti vs. Jõekalda» oli Kristjan Jõekalda vastasteks perekond Jaanimets, keda esindasid perekonna pea ja müügijuht Marko, tema naine ja samuti müügijuht Merle, autojuhist vend Eiko ning vennatütar ja õpilane Sandra.

Saate esimesteks aladeks olid puzzle kokku panemine (mille võitis Jõekalda), populaarseimate vastuste arvamine (Jõekalda), aja peale pulkadega tatra söömine (perekond), ratta peal tasakaalu hoidmine (Jõekalda), lünkmõistatus (perekond), raskuse rinnale tõstmine (Jõekalda), mälumäng (Jõekalda) ning kaardipaki rittaseadmine (perekond).

Enne viimaseid boonusalasid juhtis Jõekalda perekond Jaanimetsa 5:3.

Esimese boonusülesandena tuli seitsme meetri kauguselt visata käsipall väravasse, mida kaitses vastasvõistleja. Mõlemal võistlejal oli viis viset ning kumb rohkem sisse sai, oligi võitja. Paremini viskas perekonna esindaja ning seega pääseti ka kümnendasse võistlusse.

Viimane ala oli ujumine kuival maal ehk vee all hinge kinni hoidmine. Mõlemad võistlejad panid korraga pead kaussi ning hoidsid seda seal nii kaua kui suutsid. Jõekalda võttis pea veest välja napilt napilt enne perekonna esindajat, hoides ühtekokku hinge kinni 58 sekundit.

Sellega võitis saate perekond Jaanimets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles