Staarid leinavad - vaata, kes on sotsiaalmeedias avaldanud enda kaastunnet Manchesteris toimunud terrorirünnakule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchesteris hukkunute mälestamine
Manchesteris hukkunute mälestamine Foto: AP/Scanpix

Maailm on šokeeritud eile õhtul Manchesteris toimunud terrorirünnakust. Paljud staarid on avaldanud kaastunnet ohvritele.

Esmaspäeva õhtul toimus terrorirünnak Inglismaal, Manchester Arenal, popstaar Ariana Grande kontserdi ajal. Hukkunuid on esialgsetel andmetel 22, vigastunuid 59. 

Staarid nagu Katy Perry, Taylor Swift, Demi Lovato, Harry Styles ja perekond Bechamid on avaldanud sotsiaalmeedias kaastunnet ning elavad kaasa kõigile, kes on selle kohutava sündmusega seotud, vahendab Daily Mail 

Taylor Swift jagas Twitteri kaudu kaastunnet:

«My thought, my prayers and tears for all those affected by the Manchester tragedy tonight. I´m sending all my love.»

Minu mõtted, minu palved ja pisarad kõigile neile, kes on seotud Manchesteri tragöödiaga, mis leidis aset täna öösel. Saadan armastust.

Laulja Harry Styles kirjutab: «I´m heartbroken over what happened in Manchester tonight. Sending love to everyone who involved.» 

Minu süda on murtud, mõeldes sellele, mis juhtus Manchesteris täna öösel. Saadan armastust kõigile, kes on sellega seotud 

David Beckham jagab enda Instagrami kontol Inglismaa lipuvärvide taustal sõnumit:

«Heartbreaking news from Manchester. As a father and a human what has happened truly saddens me. My thoughts are with all of those that have been affected by this tragedy.»

Südantlõhestavad uudised Manchesterist. Isana ja inimesena ütlen, et see mis on juhtunud, siiralt kurvastab mind. Minu mõtted on kõigiga, keda see tragöödia puudutab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles