Chris Cornelli naise Vicky arvates viis depressiooniravim ta mehe enesetapuni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Cornell ja ta naine Vicky Cornell
Chris Cornell ja ta naine Vicky Cornell Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images/Scanpix

Ameeriklasest laulja, ansambli Soundgarden asutaja Chris Cornell tegi 18. mail enesetapu, see oli ootamatu nii ta pere kui kolleegide jaoks.

Laulja naine Vicky Cornell mälestas sotsiaalmeedias oma lahkunud meest, kuid samas teatas, et Chrisi võis enesetapuni viia liiga suur kogus depressiooniravimeid, edastab aol.com.

Chris Cornell ja ta naine Vicky Cornell
Chris Cornell ja ta naine Vicky Cornell Foto: LuMarPHOTO/AFF/PA Images/Scanpix

«Chrisi surm on suur kaotus, jättes minu südamesse tühja koha, mida ei saa kunagi enam täita. Kõik, kes tead tundsid, teadsid et ta oli pühendunud abikaasa ja isa. Ta jääb alati minu parimaks sõbraks,» kirjutas muusiku lesk.

Naine jätkas, et ta tuli 14. maiks, emadepäevaks koju Floridasse, et olla tema ja perega.

«Ta lahkus kolmapäeval 17. mail, et Detroidis samal päeval kontsert anda. Vestlesime enne ta lahkumist puhkuse teemal ja teistest asjadest, mida ta teha tahtis,» jätkas Vicky Cornell.

Chris Cornell / Jordan Strauss/AP/SCANPIX
Chris Cornell / Jordan Strauss/AP/SCANPIX Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix

Pärast kontserti helistas Cornell koju ja ta naine pani tähele, et mehe hääl oli kummaline, samuti oli tema jutt imelik.  

«Ta helistas pärast Detroidi kontserti, kuid tal oli raske rääkida ja sõnu hääldada. Ta sõnas, et võttis mitu tabletti depressiooniravimit. See tegi mind murelikuks ja ma kontakteerusin ta turvameeskonnaga, et nad läheksid teda kontrollima. Ta leiti surnuna ja mulle on see seni mõistatus, loodan et meditsiiniraport annab vastuse, mis temaga juhtuda võis. Tean, et ta ei olnud enne Detroidi kontserti suitsidaalne,» selgitas naine.

Cornelli pere advokaat Kirk Pasich viitas muusiku naise Vicky kahtlusele, et mees manustas liiga palju depressiooniravimit Ativani, mille tõttu võis tal tekkida veelgi sügavam depressioon ja vaimne ebstabiilsus, mis sundis teda endalt elu võtma.

Chris Cornell
Chris Cornell Foto: AG/MPI/Capital Pictures/Scanpix

«Ilma toksikoloogiatestide tulemusteta ei saa kindlalt öelda, mis Chrisiga juhtus ja kas liiga suur kogus depressiooniravimit võis ta surmas rolli mängida. Ta oli käinud võõrutusravil ja talle oli kirjutatud Ativani, kuid ta võis seda võtta liiga palju,» lausus advokaat.

Pasichi sõnul on Ativani kõrvalnähtudeks paranoia koos enesetapumõtetega, raskusi rääkimisel ja reaalsuse tajumise halvenemine. Vicky Cornelli arvates olid need sümptomid ta mehel olemas, kui ta pärast Detroidi kontserti helistas.

Chris Cornell
Chris Cornell Foto: AG/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Detroidi kohtuarst teatas üks päev pärast 52-aastase Chris Cornelli surma, et muusik tegi enesetapu, puues end meeleheitehoos hotelli vannitoas üles.

Chris Cornelli tuntakse veel ka sellest, et ta kirjutas 2006. aasta James Bondi filmile «Casino Royale» tunnuspala «You Know My Name». 

Chris Cornell
Chris Cornell Foto: Jason L Nelson/SIPA/Jason L Nelson/SIPA/Scanpix

Chris Cornell maetakse 26. mail Los Angelese Forever surnuaiale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles