Kes on Grete Kleini 13 aastat vanem uus kallim Ergo Kuld? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Klein
Grete Klein Foto: Instagram

Enam ei ole saladus, et seriaalikaunitar Grete Kleini (28) ja tema elukaaslase politseiniku Pirko teed on lahus. Grete veedab aega uue kallima - Ergo Kulla seltskonnas. Kes on aga see õnnelik mees - Ergo Kuld? 

Ergo Kuld (40) on üks Eestimaa hinnatumaid teletootjaid. Ettevõte OÜ Kassikuld, mille üks osanik mees on, toodab selliseid armastatud seriaale nagu: "Naabriplika", "Ment", "Varjudemaa", "Papad mammad" ja muidugi "Padjaklubi". Viimases sarjas lööb näitlejana kaasa ka Grete Klein. Ergo on kirjade järgi tootmisettevõtte Kassikuld produtsent-režissöör. 

Sarja režissöör ja produtsent Ergo Kuld loodab, et «Naabriplika» iga teleekraanidel on pikk. «Teeme «Õnne 13» tuule alla!» ütleb ta naljatades.
Sarja režissöör ja produtsent Ergo Kuld loodab, et «Naabriplika» iga teleekraanidel on pikk. «Teeme «Õnne 13» tuule alla!» ütleb ta naljatades. Foto: Dmitri Kotjuh
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles