Saagim annab laval No-Big-Silence’le kere peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel No-Big-Silence
Ansambel No-Big-Silence Foto: Viktor Koshkin

Täpselt nädala pärast reedel on kõikidel bravuuritaridel, küttesõpradel, rokkijatel ja pidutsejatel põhjust oma paremad riided kapist välja otsida ning sammud Tallinna rokiklubisse Tapper seada. 8. aprillil saab seal näha midagi pöörast – koos No-Big-Silence’ga astub lavale ka Anu Saagim ja annab meestele kõvasti kere peale.

Ühtlasi on see ka pidulik avapauk naise meeletule sünnipäevanädalavahetusele. «Oodatud on kõik crazyd Saagimi friigid. Kaasa võtta pudel šampanjat ja riietuda musta nahka – ULTRASEXILT loomulikult!» kutsub Saagim kõiki sellest tulevärgist osa saama.

No-Big-Silence’i ja Saagimi kütab üles külalisbänd Amoeba - elektrooniline, tukslev, metsik ja atmosfääriline ... sulam tehnoloogiast ja inimesest.

Saagim on ka varem No-Big-Silence’iga koos nende videos loole «Robot Super Lover Boy» üles astunud ning armu ei anna ta meestele seegi kord!
 

Vaata videot allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles