Kertu Jukkum kolis üksikule saarele! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erakogu
Erakogu Foto: Kertu Jukkum

Alles ta asus juhtima Meelelahutusportaale ja juba on kodinad pakkinud ning minema põrutanud! «Tõsi, et töökoht on värske, kuid planeerimine seoses Keriga algas juba enam kui aasta tagasi, sest siinne saarevahi graafik täitub kiiresti.»

«Imelisele väikesaarele jõudsin eile öösel,» ütleb ta ja lisab, et sisse elamine alles käib. Üks on aga kindel, Kertu jääb sinna nädalaks ja kogu selle aja peab päevikut otse Elu24 lehel, et hoida kursis kõige sellega, mis asustamata väikesaare elu kirgastab.

Erakogu
Erakogu Foto: Kertu Jukkum

Eksootilise Keri saare kohta nii palju, et tegemist on Soome lahes, Pranglist veidi rohkem kui 6 km põhja pool ja üks Eesti põhjapoolseimaid saari. Keri saare pindala on vaid 2,9 hektarit! Keri on teada linnuliigirohke ala ja hetkel on aktiivne «pesapunumise» aeg. Jääme siis lootma, et Kertu lindudega kenasti toime tuleb, ega kodustama kedagi hakka...

Saa osa Kertu seiklustest üksikul Keri saarel ja loe blogi!

http://elu24.postimees.ee/4118485/otseblogi-elu24-keri-saarel

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles