Marek Strandberg: «Oleksin kahel korral oma pere tapnud. Päriselt ka.»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg.
Marek Strandberg. Foto: Mihkel Maripuu

«Mul läks pikalt, et tunnistada endale, et pigem olen haige,» ütles poliitik Marek Strandberg «Hommik Anuga» saates, viidates uneapnoele, mida mees põeb. 

Marek Strandberg kirjutab oma sotsiaalmeedia postituses: «Mul ei olnud just lihtne rääkida sellest, mis minuga on toimunud. Tervise osas vist kellelgi pole. Aga ma rääkisin.»

«Mõelge nende elujõus inimeste peale, kes insultide järel ratastoolis või sootuks surnud või kes justkui treenitult spordivõistlustel kokku kukuvad ja mõned neist ei tõusegi enam,» kirjutab poliitik ja viitab, et ka paljude liiklusõnnetuste põhjustajaks võib olla organismi unehäirete kurnatusest tekkiv äkkuni. 

«Rooli istuv ahelnorskaja ja une ajal hingamist seiskav lähedane pole ühelgi moel ohutum kui joobes roolikeeraja,» ütleb poliitik lõpetuseks ja kutsub inimesi üles kuulama, mõtlema ning aitama nii ennast kui oma lähedasi, sest unehäired ja hingamishäired une ajal on tõsine probleem.

Kuulake, mõelge. Aidake ennast ja aidake oma lähedasi.

Iga liikluses toimuv laupkokkupõrge päise päeva ajal, kuiva tee ja hea nähtavusega. Ametlikult: teadmata põhjus. Tegelikkuses: organismi unehäirete kurnatusest tekkiv äkkuni.

Rooli istuv ahelnorskaja ja une ajal hingamist seiskav lähedane pole ühelgi moel ohutum kui joobes roolikeeraja.

Alates 36 minutist.

Vaadake, kuulake ja levitage.

Üks asi on tõsta sündimust, teine asi on elu tervelt lõpuni kulgeda. Mõlemad on olulised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles