Prints Harry tahab venna pruuti enda tiiva alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: AFP

Prints Harry arvates on William teinud väga suurepärase valiku ja Kate Middleton on venna jaoks lausa
ideaalne partner. Mees ootab paari abielu juba ammu, et saaks Kate’i lõpuks nö oma tiiva alla võtta, vahendas Monsters and Critics.

«Ta on fantastiline tüdruk, päriselt. Ja mu vend on õnnega koos, et teda kohtas ja muidugi on seda ka Kate,» märkis Harry ja lisas, et naine on talle nagu vanem õde.

Prints Harry on pulma jaoks ka spetsiaalset kõnet kirjutamas, kuid peab silmas pidama, et esitab seda lisaks teistele ka kuninganna ees. «Kirjutan kõne koos paari sõbraga ja viskan selles kindlasti ka oma venna üle nalja. Mul on plaanis päris mitu lugu rääkida, kuid samas tuleb veel veidi selekteerida, sest vanaema on ju ka pulmas,» ütles ta.

Mehe sõnul mõtleb kogu pere sel päeval ka printsess Diana peale. «Me kõik igatseme teda ning mõtleme talle ja usun, et tema nö kohal olek sel päeval on tuntav. Ta oleks uhke, et selline tähtis päev lõpuks käes on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles