Kuum! Selena Gomez paljastab uues videos enda «keevalise» poole

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: SCANPIX

Selena Gomez jagas Instagramis  katkendit uuest muusikavideost «Bad Liar», mis on enamat kui lihtsalt kuum…

Disney staar Selena Gomez on vahepeal suureks kasvanud, näidates end täiesti teisest küljest. Selena jagas väikest lõiku uuest peagi ilmuvast loost, «Bad Liar». Videoklipp paljastab pop-staari keevalise poole: klipis võib näha, kuidas Selena lamab voodis, käed kinniseotult, seljas roosakas läbikumav negližee – lauldes kaasa oma uue laulu taustamuusikale.

Selena olevat «Bad Liar´i» bassikäigu «varastanud» Ameerika rock-bändilt Talking Heads’i loost  «Physco Killer». Selena on selle muusikakollektiivi osas lausa pöörane!

24-aastane lauljanna soovis, et «Bad Liar´i» bassikäik kõlaks nii, nagu see oli olnud Talking Heads´i 1977 aastal mängitud hittloos. Selleks sai ta loa kasutada Tina Weymouth’s sissemängiktud klassikat. Lugu ilmub täispikkuses peagi Spotify striimimiskeskkonda.

Selena, kes oli aastaid pop-staar Justin Bieber´i tüdruksõber, käib juba pikemat aega kohtamas Weeknd´i nimelise muusikuga, vahendab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles