Kairit Tuhkaneni korter müüakse võlgade katteks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairit Tuhkaneni aka lauljatar Niki korter aadressil Tehnika 37A-4 müüakse kohtutäituri poolt võlgade katteks
Kairit Tuhkaneni aka lauljatar Niki korter aadressil Tehnika 37A-4 müüakse kohtutäituri poolt võlgade katteks Foto: arvi.pink@taitur.just.ee

Kas Reporteri endine särtsakas ilmatüdruk, laulja ja hetkel Club Venuse baaridaam Kairit Tuhkanen sipleb võlgades? Nimelt on kohtutäitur pannud sundmüüki tema pisikese armsa korteri Tehnika tänaval.

Tallinna kohtutäitur Arvi Pink müüb enampakkumise teel Timo Velleõu (33) ja Kairit Tuhkaneni (31) omandisse kuuluvad kaasomandiosad kinnistust asukohaga Tehnika 37a, Tallinn.

Kinnistule on seatud hetkel märge käsutamise keelamiseks ning Timo Velleõu ja Kairit Tuhkanenile kuuluvatele mõttelisele osadele hüpoteek summas 572 000 eek`i Danske Bank A/S kasuks.

Kinnistule seatud ühishüpoteek kokku on summas    1 833 000 eek`i Danske Bank A/S kasuks.

Enampakkumine toimub 19.04.2011 kl 11:00 Tallinna kohtutäitur Arvi Pink büroos, asukohaga Narva mnt 7D, Tallinn. Pakkumise alghind on 93 000 eurot.

Kiika pilte korterist!

Vaata lisaks SIIT.

Kes on aga Timo Velleõu, kellega Kairitil Tehnika tänava korteriga kaasomand?

Timo on Rapla linnas asuva Galerii kohviku omanik, kelle alluvuses Niki möödunud aastal osa-ajaliselt ka töötas. Kairiti ametinimetuseks oli catering'i projektijuht. Kairiti tuttavate sõnul elas paarike toona ka koos.  

Elu24 uuris ka Kairitilt, miks korter on sundmüügis ning kas Timo Velleõu on tema elukaaslane.

Kairit: See on väga isiklik teema ja ma ei taha sellest rääkida. Timo Velleõu ei ole minu poiss-sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles