Club Hollywood näitab sensuaalset burleski-show´d

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Club Hollywood

Sel laupäeval, 2. aprillil saavad Club Hollywoodi külastajad osa õrritavast ja sensuaalsest burleski-show'st mille juured ulatuvad 19. sajandi varieteesse ja vodevilliteatrisse.

Club Hollywoodi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Katrin Jaaska seletusel on burleskis tegu fantaasia ning illusiooniga, mille loovad kutsuvalt teeskluslik olemus, silmipimestavad rõivad ja tähendusrikkad pilgud, mis on alati huumoriga teravdatud.

“Burlesk on eelkõige sensuaalne lavaline liikumine, mis sisaldab suuremal või vähemal määral striptiisi,” märkis Jaaska. “Burleski eesmärk on õrritada ja üles kütta. Tänapäevane burlesk tähendab piirideta kogumit, dragshow’d, performance’it, loomingulist striptiisi, komöödiat, paroodiat, satiiri ja friigi-show’d.”

Club Hollywoodi laval astuvad laupäeval üles Müstika maagilise teatri burleskitarid sarmikate ja glamuursete võrgutuskavadega, mis pakuvad silmailu ning vaatamisrõõmu nii meestele kui naistele.

Peale burleski-show´ teevad etteaste Bad Angeli kelmikad tantsutüdrukud.
Muusika eest vastutavad DJd Alaa-Adin, Kikko J ja Sonic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles