Piletimäng: pidutse kuursaalis folkansambliga Zetod!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Zetod.
Ansambel Zetod. Foto: 24tundi.ee

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja tasuta nänni.

Järgmisel laupäeval, 9. aprillil korraldab Pärnu kuursaalis tõelise möllu setude folk-rokk ansambel Zetod, kes pälvisid konkursil “Kuldne plaat 2011” tänavu tiitli “Aasta ansambel”.

Loosime kuursaali 3x2 pääset! Peale selle kingib TV3 kõigile piletivõitjatele tele-show’ „Eesti otsib superstaari“ T-särgi.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Zetod plaanivad tänavu kevadel minituuri koos Orelipoisi või Kihnu Virvega?”

Vastuseid märgusõnaga “Kuursaal” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 6. aprilliks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse „Kas Apelsin tegutseb alates 1974. või 1984. aastast?“ õige vastus on 1974.

Reedel lähevad kaaslasega Bravosse Apelsini vaatama Liilija Tammoja, Villu Saard ja Kadi Kaunis. Võitjad ootab toimetuses TV3 tele-show’ „Eesti otsib superstaari“ T-särkki. Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles