Rita Rätsep: uskumatu, et just minule see muna kukkus!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Meelelahutusauhinnad 2017 Kroonika eriauhinna pälvis Eesti populaarsema teleseriaali, «Pilvede all» armastatud näitlejatar Rita Rätsep.

Näitlejanna rääkis Elu24-le, et emotsioon on täielikult «laes» ja pole siiani aru saanud, kuidas just tema selle eriauhinna võitis! «See, et ma selle sain, ei olnud mitte rollide vaid selle eest, kes ma olen ja mul on ääretult hea meel», rääkis Rita.

Eestlaste poolt armastatud teleseriaali «Pilvede all» näitlejanna peab meelelahutust väga oluliseks. «See on tegelikult raske töö - publik on tark ja me ei tohi teda alahinnata. Ise just käisin Niinemetsa etendust vaatamas ja see oli hea meelelahutus - kõhulihased siiani valusad,» muigab Rita.

Näitlejanna õnnitles Elu24-le antud intervjuus kõiki «kuldmuna» saajaid: «Kõik nominendid olid väga toredad - hea, et igal aastal tulevad juurde ka uued meelelahutajad,» rääkis näitlejatar.

Vaata ka täispikka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles