Barron Trump kutsus klassikaaslased Valgesse Majja külla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald, Melania ja Barron Trump
Donald, Melania ja Barron Trump Foto: Sipa USA/Sipa USA/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi poeg, kes õpib New Yorgi koolis, kutsus oma klassikaaslased Washingtoni presidendi residentsi Valgesse Majja külla.

11-aastane Barron Trump õpib Manhattanil Columbia Grammar and Preparatory Schoolis, kuid pärast kooliaasta lõppu kolib Washingtoni, asudes sügisel õppima uues koolis, edastab The Independent.

Donald, Melania ja Barron Trump
Donald, Melania ja Barron Trump Foto: Sipa USA/Sipa USA/Scanpix

Presidendi poeg ja ta 80 kaaslast olid Washingtonis ja  Valges Majas koos õpetajate ja salateenistuse agentidega, kes neid turvasid.

Valge Maja
Valge Maja Foto: Manuel Balce Ceneta/AP/Scanpix

Õpilased olid Washingtonis möödunud nädalal, ööbides ühe öö hotellis ja sõites järgmisel päeval New Yorki tagasi.

«Kõik lapsed olid Valge Maja külastamiseks pidulikult riides. Nad said olla Valge Maja erinevates ruumides ja sõid seal ka lõunat, kohtusid president Donald Trumpi ja esileedi Melania Trumpiga. President Trump sõnas lastele, et nad ei kardaks raskusi, mis võivad tekkida unistuse elluviimisel ning et nad annaksid oma riigile parima,» sõnas Valge Maja allikas.

Donald Trump Valge Maja Ovaalkabinetis
Donald Trump Valge Maja Ovaalkabinetis Foto: Evan Vucci/AP/Scanpix

Allika sõnul nii Barronile kui ta kaaslastele meeldis Valges Majas.

Valge Maja läänetiib
Valge Maja läänetiib Foto: SAUL LOEB/AFP/Scanpix

USA meedia teatel asub Barron Trump sel sügisel õppima Washingtoni lähedasse Marylandi osariigis asuvasse erakooli St Andrew’s Episcopal School, kus aastane õppemaks on 40 000 dollarit.

Marylandis asuv St Andrew’s Episcopal School
Marylandis asuv St Andrew’s Episcopal School Foto: MEGA/Scanpix

Valge Maja viivitas Barroni uue kooli teatavaks tegemisega, kuna arvati, et see võib tekitada protesti selle kooli õpilaste vanemates. Kool teavitas oma õpilaste vanemaid presidendi poja seal õppima hakkamisest sel esmapäeval.

St Andrew’s Episcopal School Marylandis
St Andrew’s Episcopal School Marylandis Foto: MEGA/Scanpix
St Andrew’s Episcopal School Marylandis
St Andrew’s Episcopal School Marylandis Foto: MEGA/Scanpix

Esileedi Melania Trump ja Barron Trump peaksid Washingtoni  Valgesse Majja kolima juunis, kui kooliaasta on lõppenud.  Seni on nad elanud New Yorgis Trump Toweris asuvas luksuskorteris.

Melania Trump selgitas, et ta valis pojale Marylandis asuva erakooli, kuna seal on väga erineva taustaga õpilasi ning õppetöö on kõrgel tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles