Üksikvanematel tekkisid esimesed sümpaatiad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin koos noore kõrvalosalisega
Tõsielusarja «Üksikvanem otsib kaaslast» saatejuht Krista Lensin koos noore kõrvalosalisega Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 saates «Üksikvanem otsib kaaslast» õppisid osalised teineteist veel rohkem tundma ning õhus oli nii kirge kui armukadedust.

Mihkel kutsus Ruti mere äärde jalutama ning nad jätsid Jaagu üksi hotellituppa. Jaak polnud selle üle kuigi rõõmus, kuid kinnitas, et pole solvunud. Ta ütles vaid, et nad oleks võinud helistada. Jaak tunnistas, et Mihkel ajab teda oma käitumisega natuke närvi.

Rutt rääkis, et Jaak nöökis natuke Mihklit ning tundus, et too solvus selle peale natuke. Rutt ütles, et ei saa Mihklist üldse sotti. Too olevat kogu aeg ühesugune ning ei näitavat üldse enda emotsioone välja.

Pärast hotellituppa naasmist olevat Jaak Rutti masseerinud, kuid Jaak kinnitas, et pärast läks ta siiski oma voodisse magama.

Galina ja Raili jõudsid eelmisel nädalal esimest korda Reinule külla ning neid hämmastas, miks kuldsete kätega mees pole suutnud enda kodus remonti teha. Naised otsustasid ise asjaga tasapisi algust teha.

Rein rääkis, et tema laste ema läks ühel päeval välismaale maasikaid korjama ja enam tagasi ei tulnudki. Mehe elu muutus pärast seda kapitaalselt. Tütarde pärast lükkas ta kõrvale kõik pahed, ta hakkas sporti tegema, sai kindla töökoha ning loobus suitsust ja alkoholist. Rein selgitas naistele, et pole üürikorteris remonti teinud põhimõtete pärast.

Rein viis naised hiljem Tartusse aega veetma ning ta otsustas Galinaga kahe peale hotellitoa võtta. Raili oli tubade jaotusega rahul, sest sooviski üksinda ööbida. Tema hinnangul üritab Rein mõlemale tähelepanu pöörata, kuid viimasel ajal on seda rohkem Galina pävinud.

Õhtul läksid nad koos ööklubisse tantsima ning Galinat üllatas Reinu hea tantsuoskus ja rütmitaju.

Rein rääkis hiljem, et peab täiesti võimalikuks Tartusse kolimist. Galinaga on ta rääkinud isegi juba ühisest lapsest.

Veljo ja tema kaaslased veetsid veel ühe päeva lambakarjastena Rõõmu talus. Kolmik valvas lambaid hommikul kella neljani ning nad veetsid selle aja vesteldes. Anita tõestas enda otsekohesust ning rääkis vabalt kõigest, sealhulgas seksist.

Anita arvates on Veljo mõlema naisega sõbralik. Veljo rääkis, et ei usu igavest armastust ning vajab palju vaba aega. Marioni ja Anitat võrreldes peab ta viimast välimuse poolest meeldivamaks.

Leena kutsus Taavi ja Kristjani kõrtsitallu puhkust pidama, kuid vihmase ilma tõttu pidid nad suurem osa ajast toas veetma.

Kristjan nägi, et Leena oli lähedasemaks saanud ja tunneb, et nende vahel on tõmme tekkinud. Taavile on koosoldud ajaga selgeks saanud, et Leena on lastele väga hea ema.

Leena hindab seda, et Taavil on stabiilne töökoht. Taavi on vaadanud naisi välimuse järgi ja lootnud, et sisemus kaasa tuleb ning Leena puhul oli see täiesti nii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles