Eesti Meelelahutusauhinnad 2017: publikuhääletus tegi rekordi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhinnad 2016
Kroonika Meelelahutusauhinnad 2016 Foto: Erlend Štaub

Juba sellel kolmapäeval toimub aasta üks suursündmusi - Eesti Meelelahutusauhinnad 2017 gala. Eesti Meelelahutusauhinnad on iga-aastane galaüritus, mis toimub juba viiendat aasatat järjest ning mida korraldab ajakiri Kroonika. Galal kroonitakse parimad raadiohääled, saatejuhid, seriaalinäitlejad, teleseriaalid, filmid, kodumaised meelelahutussaated ja ka aasta meelelahutaja. Uurisime ajakiri Kroonika peatoimetajalt, mida on oodata eelseisval suursündmusel.

Selleaastane gala on 60-ndate stiilis - kuidas see idee sündis? Miks just 60-ndad? 

Eelmistel aastatel on olnud teemaks old Hollywood´i ajastu, mis jääb 20-ndatesse. Toimetuse leidis, et aitab seekord sellest Hollywoodist! Eesti pop-kultuuri algust tähistatakse 60-ndatest. Samuti on just sellest ajast sirgunud üles paljud meie suurepärased meelelahutajad.

Meelelahutusauhindade galal jagad lava koos Tallinna Linnateatri näitleja, Andrus Vaarikuga.

Oleme kohtunud ja proove teinud. Need on möödunud alati väga meeleolukalt. Andrus on suurepärane näitleja ja usun, et meie lavaline klapp on hea. Mul on aga pisut teistsugune roll kui tavaliselt… See aga jäägu hetkel saladuseks.

Kelle moeloomingut kannad?

Juba kolmandat aastat teen koostööd  Maria Tammeoruga, kes on tuntud, kui disainer Mammu ehk Mammu Couture. Mul on olemas dream team Meelis Krik, Gudrun Noormets ja Mammu – nende kolmega võin kasvõi sõtta minna! Seekord on mul seljas tagasihoidlik kleit. Ei mingeid sitse-satse! Täpp i-le on aga kübar, mille on disaininud imeline Mari Masso.

Kindlasti on Sul teada selleaastased hääletustulemused.

Hääletustulemused on teada. Nii palju võib öelda, et eelmise aasta veerand miljonit häält on totaalselt uppi löödud!

Kas Sul on eelseisva suursündmuse eel ka lavanärv?

Alati on närv ja ärevus – muidu pole õige. Aga sellisel hetkel on kõige olulisem end ümbritseda heade inimestega.

Eesti Meelelahutusauhinnad 2017 võitjad kuulutatakse välja 17. mail suurejoonelisel galaõhtul Salme Kultuurikeskuses, millest teeb erisaate TV3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles