Strippar-Marco: nägin vaevatud diiva Gurtšenkot täna öösel unes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar-Marco ja Ljudmilla Gurtšenko kohtumised läbi aegade.
Pildil kohtumine aastal 2003 Vanemuises.
"Mul oli promootoriga räägitud, et saame temaga kokku ja teised fännid saadeti minema.
Ma läksin taha ja Ljudmilla ei mäletanud mind, aga kui vanu pilte näitasin, siis tundis mu ära. Ta nägi hea välja nagu alati."
Strippar-Marco ja Ljudmilla Gurtšenko kohtumised läbi aegade. Pildil kohtumine aastal 2003 Vanemuises. "Mul oli promootoriga räägitud, et saame temaga kokku ja teised fännid saadeti minema. Ma läksin taha ja Ljudmilla ei mäletanud mind, aga kui vanu pilte näitasin, siis tundis mu ära. Ta nägi hea välja nagu alati." Foto: Erakogu

«Nägin täna öösel diiva Ljudmilla Gurtšenkot unes. Ta oli väga kortsus ja kuidagi vaevatud. Mõtlesin veel hommikul selle peale ja viisteist minutit hiljem helistas minu venelannast õmblejanna ja ütles, et Gurtšenko on surnud,» pajatab Venemaa suure estraaditähe äkksurmast vapustatud Strippar-Marco.

«Gurtšenko oli küll juba 75-aastane, kuid ta oli väga heas vormis. Alles hiljuti nägin vene kanalilt Maksim Galkini jutusaadet, kus diiva lõi tantsu ja andis saatejuhile lubaduse, et näeb sama särav ja hoogne välja ka oma 80ndal juubelil. Ja näed sa nüüd..., » kurvastab Marco.

«Olen Gurtšenko väga suur austaja ja alati temaga isiklikult kohtumas käinud, kui ta on Eestit väisanud. Ta tundis mind alati ära ja võttis väga soojalt vastu. Alati vestles minuga ja soovis kõike parimat.»

«Suurele tähele võis saatuslikuks saada poolteist kuud tagasi juhtunud õnnetus. Ta käis käntsa ja vigastas puusaluud. Ilmselt soovis aga kiiresti lavale naasta ja võttis võib-olla liiga kangeid tablette,» spekuleerib Marco.

«Kuigi daam armastas väga ka ilulõikusi, siis seda ma ei usu, et ta sellesse suri. Viimati käis Ljudmilla ilulõikusel 2005. aastal. Sel ajal Venemaa arstid siiski enam ei nõustunud teda lõikama ja ta pidi seda välismaal tegema.»

«Ja et ma teda just täna öösel veel unes nägin, uskumatu! Olen kohutavas šokis... Just läks ju manalateele Elizabeth Taylor, nüüd Ljudmilla Grutšenko... Mis see tähendab!!! Diivad peaks end sel aastal väga hoidma!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles