Andrew Lloyd Webber: ma olen impotent

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ooperifantoomi» autori Andrew Lloyd Webberil on ühe miljardi dollari väärtuses varandust, aga tema viis last – Imogen, William, Alastair, Nicholas ja Isabella – võivad sellest vaid und näha. Briti helilooja tahab, et tema võsukesed saaksid aru töötamise tähtsusest ning mehe sõnul see lapsi ka ei häiri: «See ei sega neid, nad isegi ei mõtle sellest. Asja uba on, et neil oleks tööeetika, ma ei usu absoluutselt päritud rahasse. Ma ei poolda, et lapsed järsku saavad suure summa raha, misjärel ei ole neil mingit motivatsiooni töötada.» Mehe sõnul läheb enamik tema varast sotsiaalprogrammidele, mis toetavad noori muusikuid.
«Ooperifantoomi» autori Andrew Lloyd Webberil on ühe miljardi dollari väärtuses varandust, aga tema viis last – Imogen, William, Alastair, Nicholas ja Isabella – võivad sellest vaid und näha. Briti helilooja tahab, et tema võsukesed saaksid aru töötamise tähtsusest ning mehe sõnul see lapsi ka ei häiri: «See ei sega neid, nad isegi ei mõtle sellest. Asja uba on, et neil oleks tööeetika, ma ei usu absoluutselt päritud rahasse. Ma ei poolda, et lapsed järsku saavad suure summa raha, misjärel ei ole neil mingit motivatsiooni töötada.» Mehe sõnul läheb enamik tema varast sotsiaalprogrammidele, mis toetavad noori muusikuid. Foto: SCANPIX

Helilooja Andrew Lloyd Webber avalikustas, et on eesnäärmevähi tagajärjel suguvõimetu.

63-aastasel staaril avastati 2009. aastal varases staadiumis vähk, mille tõttu eemaldati tal eesnääre, kirjutas The Mirror.

«Olen naistemees, kes ei saa armatseda. Pidin sellest loobuma,» ütles Lloyd Webber.

Mees tunnistas, et ei soovinud abikaasa Madeline Gurdoniga kasutada alternatiivseid stimulante, sest need olid liiga hirmsad.

«Uurisin võimalusi... Käisin seksikliinikus, mis on mõeldud eesnäärme kaotanud inimestele, ja terapeut oli tõeliselt armas. Ta ütles, et võin proovida Viagrat ja igasuguseid asju ning katsetada, kas need töötavad. Siis tõi ta välja mingisuguse pumba, mis oli väidetavalt Austin Powersi filmis! Ütlesin, et ma lihtsalt ei saa seda kasutada. Naistemehena pean sellega lihtsalt leppima. Pean sellesse huumoriga suhtuma,» jutustas ta.

Lloyd Webber peab end väga õnnelikuks meheks, sest suutis vähi seljatada: «Mul on mu muusika ja lapsed. Olen kõige õnnelikum mees. Kui oleksin selle alles jätnud, peaksin ilmselt praegu kemoteraapias olema ja see oleks õudus. Mul on vedanud, et eluga pääsesin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles