Galerii: Karl-Erik Taukari värske loo saatel sündis Eesti suurim flash mob!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15. mail korraldasid Eesti YouTuberid koostöös Tallinna linnaga Vabaduse väljakul Tallinna päeva raames suurima flash mob’i, mida siin kandis kunagi nähtud on. Sündmuse tegi eriliseks see, et tantsiti Karl-Erik Taukar Bandi uue singli saatel ning kogu aktsioon võeti õhust droonidega videosse.

Eesti YouTuberite kommuuni esindasid laval Nele Kirsipuu, Maria Rannaväli, Victoria Villig, Liina Ariadne Pedanik, Karlos Kolk, Kaspar Kolk, Gregor Lillemets, Rauno Raiesmaa, Martins Lapins ja Martti Hallik. Tantsu autor Nele Kirsipuu ütles, et võttis flash mob’i tantsu mõtlemise ja õpetamise ülesande meelsasti vastu, kuna tants teeb tuju alati rõõmsaks. Eriti veel siis, kui seda saab teha paljude lahedate inimestega koos. Tants seati Karl-Erik Taukari uue singli jaoks. Laul, mis räägib sõpradest ja koosolemisest oli täpselt õige laul, millele üles ehitada Eesti suurim flash mob,» kommenteeris ürituse linnapoolne korraldaja Elo Eesmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles