Kallima tapnud ja teda keetnud kokk elektrikule: ära pane halba lõhna tähele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Volke ja Mayang Prasetyo
Marcus Volke ja Mayang Prasetyo Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Austraalias  Brisbane’is tappis kokk oma transsoolise kallima, kuid pidi hiljem kutsuma elektriku, kuna naise keetmise vedelik tekitas lühise, mille tõttu kadus ta korterist elekter.

Politsei sõnul tappis 27-aastane Marcus Volke esmalt samavana Mayang Prasetyo ja siis iseenda, edastab The Sun.

Mayang Prasetyo ja Marcus Volke
Mayang Prasetyo ja Marcus Volke Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Volke sõnas ta korteri elektrisüsteemi vaatama tulnud töömehele Brad Coyne’ile, et ta ignoreeriks korteris olevat ebameeldivat keedulihalõhna.

Coyne’i teatas pärast Volke korteri külastamist politseile, et seal toimus midagi kahtlast ja oli vänge hais. Naabrite sõnul oleks nagu tegemist riknenud lihaga.

Politsei ei tabanud siiski Volket, kes põgenes ta elukoha lähedal asuvale tööstusalale, kus oma kõri läbi lõikas. Korrakaitsjad leidsid mehe vereloigust lamamast.

Nad leidsid Volke korteris suures keedupotis naise surnukeha osi, mis oli poolkeenud ning osa kehast oli tükeldatuna prügikottides. 

«Korteris oli kohutav hais, see oli lausa kirjeldamatu,» sõnas politseiuurija Bryan Reid.

Uurimisel ilmnes, et Volke ja ta naine kohtusid Melbourne’i bordellis, kus kokast mees töötas ka seksitöötajana, reklaamides end kui kena noort meest, kes on diskreetne.

Transsooline Prasetyo oli pärit Indoneesiast ja saatis oma perele raha, et neid toetada.

Politsei teatel leidis karm inimkeetmise juhtum aset juba 2014. aasta oktoobris ja uurimine võttis aega, kuna mõned nüansid transsoolise Prasetyo surmas nõudsid veel täpsustamist. Näiteks millal naine täpselt suri.

Uurimise käigus paljastus, et paaril oli enne naise surma olnud äge sõnavahetus, kuid ei ole teada, mis oli selle põhjuseks. 

Marcus Volke ja Mayang Prasetyo
Marcus Volke ja Mayang Prasetyo Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles