Laekveres peetakse Simuna kihelkonna naljapäeva

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naljapäev toob naeru näole.
Naljapäev toob naeru näole. Foto: Internet

1. aprilli keskpäeval kohtuvad Laekvere rahvamajas Simuna kihelkonna eakad, et koos tähistada rahvusvahelist naljapäeva.

Laekvere rahvamaja juhataja Õilme Lainesaar ütles, et taoline üritus leiab aset juba üheteistkümnendat korda ning seda korraldavad eakate klubid Laekvere Meenutus, Simuna Elurõõm ja Rakke Hõbeniit vaheldumisi.

“Korraldaja pakub välja teema, millel igal klubil tuleb esineda kuni 20minutilise etteastega. Seekord on selleks issanda loomaaed,” rääkis Lainesaar, kelle sõnul on igaühe enda otsustada, kas lauldakse, tantsitakse või tehakse midagi muud, peaasi et läheb teemasse. Lisaks tuleb osalejatel lavastada üks eesti laul.

Naljapäeva juurde kuulub ka mõni selline toit, mida päris iga päev lauale ei panda, seekord mekitakse tanguputru. Eakaid lõbustab hingetõmbepausidel Vihula kandi pillimees Valdek Kilk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles