Palju õnne! Vutiäss Joel Lindpere perre sündisid kaksikud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Elmest
Evelin Elmest Foto: Joel Lindpere

Vutiäss Joel Lindpere (35) ja Julia Lindpere (29) perre sündisid kaksikud! 

Eesti jalgpallikoondise endine poolkaitsja Joel Lindpere tutvus Juliaga kuus aastat tagasi New Yorgis. Oma armastuseliidu tegi paar ametlikuks eelmise aasta suvel, koos kahekümne lähema sõbra ja pereliikmetega. Pulmapidu toimus imelises Sagadi mõisas.

Joel ja Julia Lindpere
Joel ja Julia Lindpere Foto: Instagram

Eelmise aasta lõpus tuli perele uudis, et oodata on uut ilmakodanikku, siis aga ei teatud veel, et tulemas on kaksikud poisid!

Evelin Elmest
Evelin Elmest Foto: Joel Lindpere

Kuigi Joel Lindpere lõpetas 2016. aasta suvel pika ja värvika jalkakarjääri, on mees otsustanud tagasi pallimurule naasta ja Lindpere nime võib figureerimas näha Tallinna Kalevi teise duubelmeeskonna ridades, Kalev III-s. Kuidas õnnestub teist korda isaks saanud Joelil ühendada lapsevanema kohustused jalgpalliga?

Lindpere pole ametlikult platsil käinud alates oma lahkumismängust, mis toimus 2016 1. juunil Eesti – Andorra maavõistluse raames. 

Elu24 toimetus soovib õnne Lindperedele kaksikute sünni puhul!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles