Reedel esineb teile viimast korda Ibizale tantsima pääsenud kaunitar Helerin

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsutüdruk Helerin Nurme
Tantsutüdruk Helerin Nurme Foto: Club Privé

Sel reedel, 1. aprillil tantsib klubis Privé oma viimased tantsud ainukesena Amnesia Ibiza poolt väljavalitud Eesti preili Helerin Nurme. Lisaks valib muusikat Eesti kõige edukam DJ-duo Rulers Of The Deep.
 


Ligi üks kuu tagasi korraldas Ibiza klubi Amnesia koostöös klubi Privé’ga castingu, kus otsiti tantsijaid, kellel avanes võimalus saada eelolevaks suveks töökoht maailma ühes kõige respekteeritumas muusika-ööklubis Amnesia.

Kohaletulnud 40st tüdrukust valiti välja ainult üks. “Casting ei ole võistlus või konkurss, kus on keegi kellestki parem – moemaailmast tuntud casting tähendab et valitakse moedisaineri või siis antud juhul ööklubi jaoks ainult sobivad kandidaadid ning Tallinnast leidsime me ainult ühe. Siiski on meil tõenäoliselt plaan veelkord enne Ibiza hooaja algust tulla Tallinnasse ja korraldada veel üks casting,” kommenteerib toimunud üritust Daniel Gasulla, Amnesia Ibiza esindaja.

Reedel toimuv üritus Magic Session’i muusikaline pool on maagiline läbilõige klubi klassikutest kuni värskete killeriteni, see on tantsumuusika taassünd oma kõikides imelistes vormides mille eest hoolitseb Rulers Of The Deep a.k.a. DJ Meri ja P.Julm.

Lisaks astub löökpillidel üles Ska Faktoris trummar Elvis Jakobson – tulemuseks on tõeline maagia!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles