Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Loe Elu24 lugejate pööraseid juhtumeid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu 24.ee
Copy
Johnny Knoxville filmis "Jackass 3D"
Johnny Knoxville filmis "Jackass 3D" Foto: SCANPIX


Elu24 loosib välja viis DVD «Jackass 3». Lugejamängus osalemiseks saada e-kiri aadressile toimetus@elu24.ee. Kirja teemaks märgi «Jackass» ja vasta küsimusele, mida pöörast oled sina korda saatnud.  Ära unusta oma nime ja telefoninumbrit!

Lugejate pöörased juhtumid:

Kunagi väiksena võtsin salaja ema huulepulga ja hakkasin sellega seinale tapeedi peale pilte joonistama. Tagajärjed olid hiljem päris halvad.

Vajutasin kolm aastat tagasi endises suures gümnaasiumis tuletõrje häirekella.
Leidsin kord maast lõhkemata palmiraketi, selle mis teeb suure paugu ja viskab jutte, mis moodustavad palmi. Võtsin sõbra juurde kaasa, viisime koos põllule ja panime papptorru, lootes, et see taevasse lendab. Süütasime ja hakkasime eemale jooksma, süütenöör oli lühike ja otse loomulikult ei lennanud see taevasse, vaid lõhkes meil seljataga. Enam nii ei tee:D  

Tulin sõpradega ideele - pissida elektrikarjuse peale. Ületasin end ja sain 150 krooni. Selline litakas lõi küll hetkeks kaineks.

Sõitsin auto taga lumelauaga ja läksin 70 km/h hüppesse.

Sõitsin sõbra võrriga ja nägin tee ääres mahalõigatud võsa. Mõtlesin, et teeks pulli, sõidaks sinna hunnikusse sisse. Panin siis gaasi juurde ning kokkupõrkel lendasin ülepeakaela.

Võtsime auto ja raudjalastega kelgu. Oli juulikuu õhtu ja panime kelgu autole nööriga taha. Olime sõbraga kahekesi kelgu peal. Ja siis juhtus jama, kukkusime ja saime haiget. Minul õmmeldi vasakut põlve ja sõbral pandi käsi kipsi.

Pööraseid seiklusi on elus palju olnud, kuid üks märkimisväärseim oli see, kui sõbraga igavusest otsustasime suvalisel karjamaal lehmadelt piima lüpsta. Hiilisime läbi kõrge rohu esimese piimaallikani ja hakkasime kaasavõetud supipurki piima lüpsma. Äkitselt sõber küsis : «Kuule ,kus see tiss on ?» Kiire läbivaatluse tulemusel selgus,et tegu on isasloomaga. Loom ise polnud meie tegevusest eriti meelitatud ja millegipärast mõtles, et peab meid oma territooriumilt ära ajama. Kuna tegu oli suhteliselt suure loomaga, siis otsustasime kiirelt minekut teha. Suure hooga liikudes ei märganud me elektritara, mis teele ette jäi. Saime kõvasti särtsu. Edaspidi ostan oma piima poest.

Me olime reisil Tšehhis, vaatasime nõmedat GPSi, mis ei toiminud piisavalt kiiresti ja me kaldusime kiirteelt kõrvale. Leidsime tee, kust tagasi kiirteele saada, vihma kallas ja teel olid suured porilombid ja sillad olid vee all.  Järgmises veekogud, millest otsustasime läbi sõita. Äkki hakkas aga vesi bussi põrandalt sisse tulema, mille tagajärjel mootor seisma jäi. Nii me olime, kuni vesi tõusis põlvini. Siis me hakkasime tähtsamaid asju kokku korjama, et sealt minekut teha. Kui meie asju kokku korjasime, oli vesi juba nii kõrge, et me pidime bussist välja ujuma. Järgmine päev läksime asja uurima ja meile öeldi, et meie bussi esiots oli vee all.
 

Märksõnad

Tagasi üles