Eksnaine paljastas Hannes Võrno tumedama poole: kooselu oli väljakannatamatu (59)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Erik Prozes

Veel mõni aasta tagasi kirjutas uhke isa, meelelahutaja ja telesaatejuht Hannes Võrno oma sotsiaalmeediakontol: "Kõva mees ei ole see, kel on palju lapsi, vaid kes lapse(d) üles kasvatab!" Afganistanist naastes selgus aga peagi, et Võrno kodune keskkond pole enam see ning spekuleeriti, kas meediategelane on lahku läinud oma pikaajalisest elukaaslasest, laste emast Häli Veskarust. 

Hannes Võrno saates "Avameelselt"
Hannes Võrno saates "Avameelselt" Foto: Kanal 2

Veel mõni aasta varem kritiseeris Hannes Võrno mehi ja naisi, kes on muutunud ajaga aina mugavamaks ega näe suhete nimel vaeva ning pingutatakse hoopis staatuse nimel. Spekulatsioonid lahkumineku üle siiski ei vaibunud ja hoogu andis juurde Võrno figureerimine kohtinguportaalis Tinder ning ümbritsemine võõrastest naistest meelelahutusüritustel. Peagi ostis meelelahutaja tsikli, tegi tätoveeringu ja aastal 2016 ilmus ta õnnest pakatavana uue kaunitari Cordeelia Viikbergi seltsis avalikule üritusele. Hannes kinnitas ühtlasi lahkuminekut laste emast, kes teismelise pojaga ühisest 300-ruudusest Viimsi eramust välja olid kolinud ning elas nüüd ühetoalises üürikorteris. 

Hannes Võrno andis samal ajal välja valu täis raamatu oma elust, milles jäid kriitikarahe alla nii oma lihased pojad, laste ema kui teisedki lähemad ja kaugemad. Hannes Võrno eksnaine ja laste ema Häli Veskaru on avanud esimest korda oma suu ja räägib väljakannatamatust elust armastatud meediategelasega. Ta avaldab EPL-le antud intervjuus, et kooselu Hannes Võrnoga oli kui miiniväli, mis iga hetk plahvatada võis.

Hannes Võrno eksnaise Häli Veskaru ja ühiste poegade elu on täna küll igapäevane ellujäämiskursis ahiküttega üürikorteris, kuid üdine olu on rahumeelsem, kui kõik need pikad aastad tuntud mehe kõrval. Viimsi suures eramus uue kaaslasega elav saatejuht ja meediategelane Võrno, kel garaažis maastur ning tsikkel, pole leidnud pidevat võimalust, et oma poegi toetatada ning eksnaisele võlg tasuda. 

Elu24 reporter helistas Hannes Võrnole ja palus kommentaari viimastel päevadel ilmunud lugudele.

Võrno vastas: «Ei, nendest lugudest ei räägi Elu24 ega kellegi teisega. Jõudu tööle. Valetage rohkem» ja ta katkestas kõne. 

Hannes Võrno kommenteeris eksnaise Häli Veskaru avameelset intervjuud LP's:

«Võtad alandlikult argpüksi antud seeklid ja laulad ta soovilugu. Tuled mind ründama kattes end mu lähedastest kilbiga. Nagu oopiumiuimas Taliban. Nagu näkku naeratav küüditaja, kes võõras kodus saamahimuralt kilavate silmadega ringi vahib. See pole sul esimene kord. Jälgim, mida Jaak Joala mälestuse labastamiseks teha, oli samuti sinu «intervjuu». Pohmellis ja pundunud silmadega «avameelsus» milline oli Jaak isana. Seegi oli sinu meelest ajakirjandus. Lood meestest, kelle nimi su lehte müüb kuid kes ei vasta ega kommenteeri su följetone. Nad on kas lahkunud või ei lasku nii madalale ja elavad siiski austusega oma armsate vastu sinu kiuste edasi. Eesti eest!»

Hannes Võrno ja Häli Veskaru 2012. aastal uusaastakontserdil
Hannes Võrno ja Häli Veskaru 2012. aastal uusaastakontserdil Foto: Arno Saar / Õhtuleht
Kommentaarid (59)
Copy
Tagasi üles