Galerii: kevadine ilumess Ilu Sõnum 2017 paneb lilled õitsema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 12. mail kell 12.00 anti Eesti Näituste messikeskuses stardipauk kevadisele ilumessile. Kevadine ilumess toimub sel aastal juba kolmandat korda ja toob messihallidesse kokku ligi 200 firmat nii Eestist kui välisriikidest.

Suurt tähelepanu saab sel korral tervisekeskne mõtteviis, mis on vallutanud palju südameid ja suure osa messihallist. Messi partooniks on sel korral Kadri-Ly Miil, noor naine ja ema, kes hiljuti seljatanud raske haiguse- nahavähi. Me elame ajal, kus vajame enda ümber postiivseid lugusid. Kadri-Ly on valmis messikülastajate silmi avama ja panema neid märkama inimesi ning väiksestes asjades peituvat ilu enda ümber. Tema optimism ja elujaatus on nakatav, tema lugu liigutav. Kadri-Ly juhatab sisse ka Vähiravifond „Kingitud Elu“ ja Hanna Korsari Ateljee poolt läbiviidava Vabariigi presidendi vastuvõtu kleitide heategevusliku oksjoni, mille tulud lähevad vähihaigete toetuseks.

Tasakaalustamaks tõsiseid teemasid on messihallis hulgaliselt kevadsuviseid kleidikollektsioone kohalikelt moeloojatelt, uhkeid ehteid ning silmatorkavaid aksessuaare. Moealal on esindatud 24 kohalikku moeloojat, kelle kollektsioonidest leiab ka kõige nõudlikum klient omale sobiva kleidi.

Emadepäeva kampaania raames, 14.mail, pääsevad kõik emad messile aga tasuta. Stendidest leiab rida just emadepäevaks ajastatud eripakkumisi ning oma emaduse humoorikaid seiku jagavad päevajuhi Zenja Fokiniga kohalikud kaunitarid.

Kevadmessi eesmärgid saavad olema aidada külastajatel saavutada elu parim vorm, olla igapäevaselt ilus ja terve, leida endale sobiv spordiharrastus, anda inspiratsiooni kevadsuviseks pidude hooajaks ning pakkuda hooajalisi moeesemeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles