Jälgi reaalajas Eesti poisi magamistoa-reality't

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: NOORED TOOMPEAL :TALLINN, EESTI, 19NOV10.
Lastekaitse Liidu noortekogu ja Eesti Õpilasesinduste Liidu eestvedamisel toimus noortefoorum „101 last Toompeale”. DANIEL SEPP
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: NOORED TOOMPEAL :TALLINN, EESTI, 19NOV10. Lastekaitse Liidu noortekogu ja Eesti Õpilasesinduste Liidu eestvedamisel toimus noortefoorum „101 last Toompeale”. DANIEL SEPP mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ratastoolieksperimendist tuntud Daniel Sepa uus sotsiaaleksperiment uurib privaatsuse kaotamise mõju inimesele.

 

Nagu ikka, on objektiks tema ise. Nüüdseks juba 1300 vaatamist kogunud kodukakukaamera on otsepilti Internetti vändanud juba üle 24 tunni.

«Eksperimendiga katsetan, kuidas on elada, kui kogu maailm teab kõike, mida sa teed ja räägid. Kaamera on varustatud mikrofoniga, mis kannab üle iga sõna ja muu hääle.» selgitab Daniel Sepp.

Tulevikus on Danielil plaan paigaldada samasugune kaamera Eesti Õpilasesinduste Liidu kontorisse selle tegevuse läbipaistvuse tagamiseks.

Danieli tuba on 24/7 otseetris koos heli ja pildiga aadressil http://danielsepp.blogspot.com/p/kakukaamera.html

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles