Sven Lõhmus: ma loodan, et meie loo tehnilised iseärasused laabuks ilusti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis - Sven Lõhmus
Elu24 fotostend Eesti Laul 2016 finaalis Saku Suurhallis - Sven Lõhmus Foto: Erlend Štaub

"Seitsmesed" uurisid Kiievis Eurovisiooni tuhinad "Verona" loo autorilt Sven Lõhmuselt, kuidas esinemiseks valmistumine edeneb ja miks finaali pääsemine tema jaoks oluline on.

Lisaks arvab Sven Lõhmus, et teise poolfinaali lood on muusikaliselt oluliselt tugevamad ning "Veronal" on finaali pääsuks suurepärased võimalused. "Finaali pääsemine on selleks, et artistid tunneksid end hästi ja väärikalt, see kuidagi annab enesetundele juurde. Olgem ausad, et sel pole tähtsust, kas me saame finaali või mitte," rääkis Lõhmus, et Eestisse tagasi minnes ollakse need samad inimesed edasi. "Laulu mängitakse vähem, me ju feilisime," lisas produtsent, et kibedust on ka varem alla neelatud, aga finaali pääsemine annaks enesetundele kindlasti palju juurde.

""Verona" on tegelikult väga hea laul ja kui kuulata neid kõiki kokku, siis ei tohiks küll olla midagi häbeneda," tõdes Lõhmus, et esimene poolfinaal oli igavam ning teine saab olema juba lõbusam.

Vaata videost lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles