Lauri Pedaja Makedoonia laulu kohta: See on ikka korralik «popilärakas»

Jaanika Vilipo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 stuudios käisid külas «eurospetsid», et hinnata Eurovisioon 2017 teisel poolfinaalil ülesastuvaid esinejaid. Sihikule võeti Makedoonia laul, «Dance Alone», mida esitab Yana Burćeska. Hinnanguid jagasid näitleja ja (staar)juuksur Lauri Pedaja, «Prooviabielu» Helen ja räppar Cool D.

Kaunis võõrustaja, Kertu Jukkum rääkis stuudiokülalistele, et Makedoonia lauljannat nimetatakse kohalikuks Kylie Minogue'ks. See mõte «kummitas» meeskülalisi terve laulu vältel: nii Lauri kui Cool D pidasid Makedoonia lauljanna hääletämbrit uskumatult sarnaseks Kanada kloonile. Lauri jaoks on Makedoonia laul korralik «popilärakas». Staarjuuksur julges arvata, et finaali saab lugu kindlasti. «Eurospetsidel» tekkis laulu kuulates ja videot jälgides arutlus lavakujunduse osas – pakuti välja, et live versioonis tulevad kindlasti lauljannale juurde 5 taustatantsjat. Eurovisiooni kontekstis pidasid stuudiosolijad lugu keskmisest paremaks. Makedoonia esineb Eurovisiooni poolfinaalis kolmandana.

Kuula ja vaata ka täispikka videot! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles