Laura ja Koit on täis optimismi: tunne on kõige parem, mis on olnud! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meie artistid Koit Toome ja Laura lõpetasid äsja oma viimase proovi. Nüüd ootab ees tõehetk Eurovisiooni teises poolfinaalis - siis näevad etteastet miljonid televaatajad üle maailma ning 11 000-pealine publik Kiievis.

Koit ja Laura tunnevad ennast kindlalt, sest lugu on saadud läbi teha tervelt kümme korda ja kõik toimib. Väsitavaks tähed seda ise ei pea. «Kogu selle kahe nädala jooksul see aeg, mis me laval veedame, on kõige väiksem aeg üldse,» naerab Koit.

Konkurentide etteastetega on meie artistid kursis, jälgiti nii esimest poolfinaali teisipäeval kui ka proove. Laura esineb valges, kuid üllatus-üllatus: selline toonivalik tundub sel aastal olevat lausa moes. Väga palju naisartiste tuleb lavale sama värvi kandes. Laura end aga häirida ei lase ning Belgia esindaja Blanche'i kombel viimasel hetkel kostüümi vahetama ei torma. «Igaühel on oma arvamus, meie leidsime, et selle looga sobib just täpselt see disain kokku ja moodustab terviku. Kuna lugu nii või naa räägib enda eest, siis see on just õige lahendus!»

«Number on paigas, nüüd on veel ainult see viimane grammike vaja juurde panna,» on Koit enne otsustavat etteastet väga optimistlik ja rahulolev. «Tunne on kõige parem, mis on olnud!»


 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles