uba 15 aastat tegutsenud restoran Kadriorg on läbi teinud uuenduskuuri ning nüüdsest saab energilise ja ideerohke peakoka Mihkel Võsotski eestvedamisel nautida lisaks à la carte maitseelamustele ka kvaliteetselt tervislikku all day menüüd restorani teisel korrusel. Uue toidukaardiga kutsutigi tutvuma pisike blogijate ning ajakirjanike seltskond.
Fotod: tundmatuseni muutunud restoran Kadriorg tutvustas värsket ja julget kontseptsiooni
Päris inimesed ning ehe toit – just nii tutvustab restoran Kadriorg värsket kontseptsiooni. Valgete laudlinade ning formaalsete õhtusöökide aeg näib olevat jäädavalt kadunud minevikku. Uues menüüs leidub rohkelt kohalikke maitseid, mis on kombineeritud eksootiliste maitsetega. Eesmärgiks on tervislikkus ning maitsete terviklikkus, mitte aga lihtsalt trendikus.
Restorani uksed avatakse argipäeviti juba kell 8.30 ning nädalavahetustel kell 9.30. Menüü on muutumatu päev läbi ja seega saab mõnusat hommikusööki soovi korral nautida näiteks ka õhtutundidel. Uus harmooniline menüü pakub maitseelamusi nii liha- ja kala- kui ka taimetoidu austajatele.
Kadrioru ajalooline hõng ja kunstiline atmosfäär on olnud inspiratsiooniks ka restorani Kadriorg miljöö uuendustele. Maitsekas, kuid lihtne sisekujundus on kooskõlas laiast maailmast kogutud disaini-ideedega.
Restoran Kadriorg asub Kadrioru pargi vahetus läheduses aadressil A. Weizenbergi 18.