Video! Vaata, kuidas Eurovisiooni staarid valmistuvad teiseks poolfinaaliks! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Põldvere ja Koit Toome valmistuvad teiseks poolfinaaliks
Laura Põldvere ja Koit Toome valmistuvad teiseks poolfinaaliks Foto: Kaader videost

Kui teisipäeval selgusid Eurovisiooni esimesest poolfinaalist õnnelikud edasisaajad, kes laupäevases finaalis edasi rokivad, siis juba homme ootame põnevusega teist poolfinaali, kus ka Eesti üles astub.

Teise poolfinaali artistid sätivad end neljapäevaseks show'ks valmis ning Eurovisiooni tiim jälgis, kuidas nad teiseks prooviks valmistusid. Lisaks saame näha, kuidas Eestit esindavad Koit Toome ja Laura Põldvere lava tagant pressikonverentsile suundusid.

Mis on meie staaride käest kõige rohkem küsitud küsimus? "Millest lugu "Verona" räägib?" avaldab Laura videos kõige popima küsimuse. Teine huvipakkuv teema on ajakirjanike jaoks, kuidas Laura end tunneb, olles tagasi Eurovisioonil pärast nii paljusid aastaid.

Vaata videost, kuidas staarid teiseks poolfinaaliks valmistuvad, mis toimub lava taga ning kuidas artistid lavale minekuks sätivad!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles