Kaugsuhe toimib? Räppar Reket avaldas, kui tihti ta Londonis elava kallima Roberta Eineriga aega veeta saab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reporter Meisi Volt kohtus Pärnus Gruusia restoranis Kolhethi autoriõhtul räppar Reketiga, kes tuuritab hetkel mööda Eestit oma värske albumiga "Super ei". Autoriõhtul selgus, kuidas tema uut albumit siiani vastu on võetud ning kuidas mees hitte kirjutab.

"Väga hästi on läinud, Tartus oli äge, Võrus on alati väga lahe olnud," rääkis Reket, et volbriööl tuli anda ka lisakontsert ning inimestel oli puhveraeg lugusid pähe saada kaks ja pool nädalat.

Muusiku sõnul avaks teisi uksi ka see, kui lugusid mängitaks peavoolu raadiojaamades. "Mul ei ole selle vastu midagi. Raadio on konkreetne formaat, selle jaoks kirjutada ei ole keeruline, aga raadio ise dikteerib väga palju, mis sinna läheb," selgitas Reket, et kõik tema muusika päevasel ajal raadiosse ei sobi. Tema uuelt plaadilt sobiks raadiosse pigem kaks lugu.

Reketit on nimetatud intelligentse räpi viljelejaks ning muusiku sõnul tuleb see alati kasuks. Gangsta-räpist võib Reketi sõnul rääkida ainult kaks Eesti räpparit: Beebilõust ja Arop. "Intelligents tuleb alati kasuks, ka gangsta olemisel. Inimestele meeldib sildistada. Mina oma sihti ei muuda."

Mitte kõik ei fänna Reketit

Kui Reket räppis oma eelmise albumiga "Tuule tee" eestlaste südametesse, siis on keegi, kes tema räppi ei fänna - tema vanaema usub, et mees võiks pigem laulda kui räppida.

"Ma annan talle andeks, sest räppi ongi väga keeruline jälgida. Inimesed peavad aru saama, millest sa räägid. Paljudel artistidel võtab see aega," sõnas reket, et ta mõnda aega ei teinud räppmuusikat.

Vaata videost, mis plaanid on Reketil tulevikuks ning kuidas kulgeb kaugsuhe Londonis elava kallima Roberta Eineriga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles