Juur ja Kivirähk kommenteerivad Eurovisiooni lauluvõistlust erikanalil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisiooni juhib esimest korda ajaloos vaid meestest koosnev trio: Oleksandr Skitško, Volodõmõr Ostaptšuk ja Timur Mirošnõtšenko.
Eurovisiooni juhib esimest korda ajaloos vaid meestest koosnev trio: Oleksandr Skitško, Volodõmõr Ostaptšuk ja Timur Mirošnõtšenko. Foto: Andres Putting

Telia TV kliendid saavad sel aastal Eurovisiooni lauluvõistluse II poolfinaali ja finaali jälgida taas erikanalil, kus võistluse kulgu kommenteerivad Mart Juur ja Andrus Kivirähk.

Eurovisiooni erikanal tekib nii Telia TV-s kui MINU.TV-s kanalipositsioonile 0 ning seda saab jälgida nii TV, arvuti kui nutiseadme vahendusel.

Erikanali vahendusel näeb lauluvõistluse teist poolfinaali ja finaali Raadio 2 heliga, kus juba traditsiooniliselt annavad lauluvõistlusele oma asjatundliku kommentaari Mart Juur ja Andrus Kivirähk. 

II poolfinaali saab Juure ja Kivirähki kommentaaridega kuulata-vaadata neljapäeval, 11. mail kell 22:00-00:00. Finaalile saab samal moel kaasa elada laupäeval, 13. mail vahemikus kell 22:00-01:35. 

ETV näitab Eurovisiooni poolfinaale ja finaale nagu tavaliselt ehk Marko Reikopi kommentaaridega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles