Inglane tegi katse, mis näitas, et Kim Jong-un on tähelepandamatu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: KCNA/AFP/Scanpix

Ühendkuningriigis Derbys elav Jake Slater tegi  koos vennaga nalja, milles vahetas ära kodu seinal olnud foto vennast, asendades selle Põhja-Korea diktaatori Kim Jong-uni omaga.

Slater ootas, et ema seda märkaks ja temaga kurjustama hakkaks, kuid ema ei ole seni märganud, kuigi pildi vahetamisest on möödas kaks nädalat, edastab metro.co.uk.

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: KNS/AFP/Scanpix

«Ema ei ole märganud kaks nädalat, et seinal on Kim, mitte vend. Ema oli venna pildiga harjunud, kuid uut pilti oleks ta pidanud märkama, sest vend ja Kim ei ole sarnased. Võimalik, et Kimil on selline nägu, mis on tähelepandamatu ja ei jää meelde,» teatas inglane.

Ta pani Kimi pildiga foto sotsiaalmeediasse, kus seda jagati ligi 56 000 korda.

Hiljem ilmus sotsiaalmeediasse veel lugusid, milles inimesed olid kas enda või lähedaste pildi vahetanud Kim Jong-uni pildi vastu ja ka siis ei märgatud vahetust.

Põhja-Korea diktaator on jätkanud lääneriikide ärritamist nii tuuma- kui raketikatsetuste kui rünnakuähvardustega. USA president Donald Trump omaltpoolt lubas, et kui Põhja-Korea jätkab agressiivset poliitikat, siis ei saa välistada selle riigi ründamist. 

Kim Jong-un
Kim Jong-un Foto: KNS/AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles