Video: lennufirma Qantas tegevjuht sai koogiga näkku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alan Joyce sai koogiga näkku
Alan Joyce sai koogiga näkku Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Austraalia lennufirma Qantas tegevjuht Alan Joyce sai Perthis Hyatt Regency hotellis ärilõunal esinedes ootamatu üllatuse osaliseks, kui lavale astus vihane mees, kes sõnagi lausumata talle sidrunibeseekoogi näkku vajutas.

Qantase tegevjuhi sõnul esineb ta töös vahel selliseid üllatusi, milles inimesed oma pettumust ja viha välja elavad, edastab The Guardian.  

«Olen olnud Qantase tegevjuht üheksa aastat ja selle aja jooksul on nii mõndagi juhtunud. Ka nüüdne juhtum oli ootamatu, kuid mitte ebatavaline. Olen ka varem sarnastes olukordades olnud,» teatas Joyce hiljem.

Alan Joyce sai koogiga näkku
Alan Joyce sai koogiga näkku Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Joyce lisas, et ta ehmatas ega jõudnud märgata, mis maitsega kook talle näkku suruti.

«Suhu ei sattunud kooki peaaegu üldse, enamik läks prillidele, seega ei saanud ma maitsest aru, ma ei ole suur koogisõber. Enne Perthist lahkumist pean oma ülikonna viima keemilisse puhastusse, kuna see on koogiplekiline. Kui keegi teab mõnda head firmat, andke mulle teada,» lausus tegevjuht.

Sotsiaalmeediasse jõudnud videol on näha, kuidas üks mees järsku lavale tuleb ja koogi Qantase tegevjuhile näkku virutab ning rahulikult lavalt lahkub.

Austraalia meedia teatel ei ole teada, miks mees Joyce’i ründas.

«Kurat võtaks! Millega ma selle ära teenisin?» küsis juht pärast koogirünnakut ning jätkas esinemist, kui oli mõni aeg oma nägu ja prille puhastanud.

Joyce selgitas oma kõnes Qantase uut lennuliini Ühendkuningriiki Londonisse. Sündmuskohale saabunud politseinikud pidasid koogiründaja kinni ja juhtumit uuritakse.

Politsei pidas kinni Qantase tegevjuhti Alan Joyce'i koogiga rünnanud mehe
Politsei pidas kinni Qantase tegevjuhti Alan Joyce'i koogiga rünnanud mehe Foto: Stringer/Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles