Kuidas Madame Macron oma vanusest noorem välja näeb? (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Trogneux
Brigitte Trogneux Foto: LEWIS /REVELLI-BEAUMONT/SIPA/LEWIS /REVELLI-BEAUMONT/SIPA/Scanpix

Prantsumaa presidendivalimised võitis 39-aastane Emmanuel Macron, kelle naine, madame Brigitte Trogneux (Macron) on temast 25 aastat vanem, olles 64-aastane, kuid samas näeb see naine oma vanusest noorem välja.

Ilu- ja plastilise kirurgia ekspertide arvates on Prantsusmaa uuel esileedil väga head geenid, lisaks on ta sale ja sportlik ning kannab nooruslikku soengut, edastab Daily Mail. 

Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux
Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Samas aga olevat ta näos näha, et ta kasutab mõnevõtta botoxit ning võimalik, et ta on teinud ka mõne kergema iluoperatsiooni.

Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux
Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux Foto: Pascal Rossignol/AP/Scanpix

Oma mehe kõrval möödunud pühapäeval olnud  naine oli särav ja glamuurne, jättes endast vähemalt oma vanusest kümme aastat noorema mulje.

Brigitte Trogneux, nüüdse perekonnanimega Macron, oli varem Amiens’is õpetaja ning seal kohtus ta ka oma praeguse mehega, kes oli siis ta õpilane.

Iluekspertide arvates on kolme lapse ema Brigitte alati enda välimuse eest hoolitsenud, sest järjekindlad iluprotseduurid aitavad kena välimust säilitada.

Brigitte Trogneux
Brigitte Trogneux Foto: CHRISTOPHE ENA/AP/Scanpix

Iluekspertide teatel ei ole Brigitte Macron enda näoga üle pingutanud, sest miimikakortsud on näos näha, kuid kui ta näonahk oleks täiesti sile, siis ei oleks ta nii kena.

Prantsusmaa esileediks saav naine ei ole kõmu- ega iluväljannetele antud intervjuudes oma ilu saladusi paljastanud, kuid oletatakse, et ta hea välimuse annab eelkõige elujõud, sisemine sära ja huumorimeel, mida on natuke täiendatud abivahenditega. Lisaks käib ta nooruslikult ja stiilselt riides.

Brigitte Macron eelistab Louis Vuittoni ja Christian Diori tooteid, mis ei ole just odavad, kuid mis sobivad talle nagu valatult.

Brigitte Trogneux
Brigitte Trogneux Foto: ERIC FEFERBERG/AFP/Scanpix

Moeloojate sõnul on sel naisel mannekeeni figuur, olles pikkade jalgadega ja sale ning ta välimus on kenam kui mõnelgi temast nooremal. 

«Talle on looduse poolt antud hea keha, sest enamik tema vanuses ei kanna enam minikleite ja –seelikuid, kuid tema jalad võimaldavad neid kanda. Ka suudab ta elegantselt kõndida tikk-kontsadel ja kanda kitsaid nahkpükse,» sõnasid moeeksperdid.

Uuringu kohaselt hakkavad naiste juuksed hõrenevad 50. eluaastates, kuid Brigitte Macronil tunduvad olevat paksud ja lopsakad juuksed, mida ta on blondeerinud, kuid see ei ole neid kahjustanud.

«Prantsuse esileedi ei karda nooruslikku ja sportlikku soengut. Paljud temavanused naised muutuvad «vanamuttideks», kuid mitte tema. Võimalik, et tal on mõned juuksepikendused ja –paksendused, kuid mitte palju. Ta blondeeritud juuksed on õige tooniga, sest heledam või tumedam toon mõjuks tema puhul inetuna,» sõnasid ilueksperdid.

Brigitte Trogneux
Brigitte Trogneux Foto: GUILLAUME COLLET/SIPA/GUILLAUME COLLET/SIPA/Scanpix

Oletatakse, et ta saledusele aitab kaasa hea seedimine, sest ei ole teada, et ta oleks just treenimise entusiast. Võimalik, et ta toitumine on üldjoontes tervislik, aidates head välimust säilitada. Siiski on nähtud, et ta ei ütle ära paarist klaasitäiest heast veinist.

Prantsusmaa uus president Emmanuel Macron annab ametivande sel pühapäeval ning Prantsusmaa saab esmakordselt nii noore presidendi, kuid samas ka ebatavalise esileedi.

Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux
Emmanuel Macron ja Brigitte Trogneux Foto: PHILIPPE WOJAZER/REUTERS/SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles