Donald Trumpi tütar Tiffany sihib samuti Washingtoni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiffany Trump ja tema kallim Ross Mechanic
Tiffany Trump ja tema kallim Ross Mechanic Foto: Alex Brandon/AP/Scanpix

USA presidendi Donald Trumpi noorem tütar Tiffany Trump asub sel sügisel õppima pealinna Washingtoni Georgetowni ülikoolis õigusteadust, et saada advokaadiks.

USA meedia teatel paljastas selle Tiffany poolvend Eric Trump, kes on samuti õppinud selles ülikoolis.

«Georgetowni ülikool annab väga hea hariduse, õppisin seal ning see kool on mänginud minu arengus ja haridusteel tähtsat rolli. Olen uhke, et ka Tiffany valis selle kooli. Ta on suurepärane noor naine ja minu õde, keda ootab tähelepanuväärne tulevik,» teatas Eric Trump.

Tiffany Trump / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Tiffany Trump / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Georgetowni ülikool asub Valgest Majast, mis on president Trumpi residents, vaid mõne tänava kaugusel.

23-aastane Tiffany Trump on Donald Trumpi ja ta teise naise Marla Maplesi tütar. Tiffany lõpetas sel kevadel Pennsylvania ülikooli ja valis magistrikraadi saamiseks Georgetowni ülikooli. Pennsylvania ülikoolis õppis ka ta isa Donald Trump, kuid mitte sotsiaalteadusi, vaid majandust.

Valge Maja ei ole kommenteerinud presidendi tütre õpingute jätkamist nimetatud ülikoolis.

Tiffany Trump
Tiffany Trump Foto: Pablo Martinez Monsivais/AP/Scanpix

Õpingute tõttu oli Tiffany Trumpi ta isa valimiskampaania ajal üsna vähe näha, kuid ta pidas möödunud suvel vabariiklaste kongressil kõne, milles ta üritas om aisa tegevust ja suhtumist selgitada ning mis võeti hästi vastu.

Tiffany Trump osales ka mõnel isa kampaaniasündmusel, eelkõige nendel, mis toimusid Pennsylvanias. Ta oli Valges Majas kohal ka lihavõtete traditsioonilise munaveeretamise ajal. Samuti on ta olnud pere nädalalõpu väljasõitudel Floridasse Mar-a-Lagosse, kaasas ülikoolikaaslasest ja miljonärist kallim 22-aastane Ross Mechanic.

Tiffany Trump ja tema kallim Ross Mechanic
Tiffany Trump ja tema kallim Ross Mechanic Foto: MIKE THEILER/REUTERS/Scanpix

Enne Tiffanyt seadis end Washingtonis sisse Trumpi vanem tütar Ivanka Trump, kes kolis sinna koos perega.  Nii Ivanka kui ta mees Jared Kushner on Valge Maja nõunikud.

Tiffany ja Ivanka Trump (paremal) / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix
Tiffany ja Ivanka Trump (paremal) / KEVIN LAMARQUE/REUTERS/Scanpix Foto: KEVIN LAMARQUE/Reuters/Scanpix

Trumpi kaks täiskasvanud poega, Donald Trump Jr ja Eric Trump on edasi New Yorgis, kus nad juhivad Trump Organization äriimpeeriumit.

Trumpi noorim laps, 11-aastane Barron Trump elab koos oma ema Melania Trumpiga New Yorgis, kus ta koolis käib. Valge Maja teatel kolib USA esileedi koos pojaga Washingtoni pärast kooliaasta lõppu juunis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles