Tallinnas kogunevad etenduskunstnikud

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teater mängib etendust "Toatüdrukud" Tallinnas aprilli kolmel viimasel päeval.
Rakvere teater mängib etendust "Toatüdrukud" Tallinnas aprilli kolmel viimasel päeval. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Aprilli lõpust mai alguseni saab Tallinnas kaasa elada uuele rahvusvahelisele etenduskunstide festivalile “POT”, mis pühendub kunstnikele, kes on valmis uut näitama, ja vaatajaile, kes on valmis uut nägema.

Korraldajate teatel ühenduvad kuu kestval festivalil teater, muusika, tants, film ja eelnimetatute kõikvõimalikud kombinatsioonid. “POT” on kosmopoliitne linnafestival, mis avab etenduskunsti eri tahke.

Teatrifestival “Baltoscandal”, Kanuti gildi saal ja Von Krahli teater ühendavad jõud, et tuua Tallinna etenduskunsti uued nimed kogu maailmast. Koos "Baltoscandaliga" kolib Tallinna Rakvere teater ja esitab nädala jooksul oma ettevõtmisi Tallinna linnaosade kultuurimajades, Kumu auditooriumis ja Vene teatris.

Tallinna saabuvate rahvusvaheliste truppide hulgas on Kornel Mundruczo Ungarist, Chelfitsch / Toshiki Okada Jaapanist, Edit Kaldor Hollandist, Amund Sveen Norrast, Superamas (Prantsusmaa/Austria), Anna Mendelssohn Austriast ja Giovanni Magnarelli Itaaliast.

Pidulised Eestist on Von Krahli teater, Rakvere teater, Vene teater, Tartu Uus teater, Teet Kask, Krista Köster, Sandra Z, Emer Värk, Mart Kangro, Mart Koldits ja EKA, MIM jt.

"POT" festival kestab 20. aprillist 6. maini mitmel pool Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles