Kerli Kõiv ja Luisa Värk olid Elvas suured rivaalid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luisa Värk ja Martin Parmas
Luisa Värk ja Martin Parmas Foto: Kanal 2
Depressiivsest Elva väikelinnast on pärit hulk Maarjamaa staare. Kerli Kõivule lisaks ka Mari-Leen Kaselaan, Heidy Purga ja Luisa Värk.

«Luisa Värgiga käisime kunagi ühes lasteaiarühmas ja terve eluaeg ka ühes klassis,» pajatab kuulsuselt teine eestlane Kerli Kõiv meesteväljaandele FHM.

«Olime Luisaga suured rivaalid, eheee! See oli nii naljakas.»

«Me mõlemad käisime lauluvõistlustel ja tantsuvõistlustel ja tegelesime ühtede ja samade asjadega,» meenutab lauljatar Elvas elatud põnevaid aegu.

Kusjuures isegi tüdrukute sünnipäevad on peaaegu samal ajal. Luisa sünnipäev on üks päev enne kui Kerlil.

«Me vanemad olid ka praktiliselt vihavaenlased, sest ühel päeval võitsin mina mingi võistluse, teisel jälle Luisa,» räägib Kerli.

Kerli sõnul sai tema vanaisa isegi tänu perekondade vahelisele vihavaenule ükskord infarkti. «Mu vanaisa sai ataki, kui Luisa võitis ühe lauluvõistluse.»

«Vanaisa läks paar nädalat pärast võistlust arsti juurde ja talle öeldi, et tal on olnud infarkt. Täiesti crazy värk! Elu ikka kees vanasti Elvas,» naerab Kõiv.

Pikemat intervjuud kuulsuselt teisest eestlasest pärast Držuba mootorsaagi, loe oktoobrikuu FHMst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles